Έπεσε το Facebook: Instagram και Whatsapp “πέταξαν έξω” τους χρήστες

ΕΛΛΑΔΑ

Έπεσε το Facebook: Instagram και Whatsapp “πέταξαν έξω” τους χρήστες

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Έπεσε το Facebook: Σοβαρό πρόβλημα στην πρόσβαση σε facebook, instagram αλλά και WhatsApp αντιμετωπίζουν εκατομμύρια χρήστες σε Ευρώπη, Αμερική και Ιαπωνία.

17.07.2019 | 18:19

Έπεσε το Facebook: Συνεχίζονται τα προβλήματα με την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Facebook, αφού για άλλη μια οι χρήστες αντιμετωπίζουν προβλήματα. Από το μεσημέρι της Τετάρτης αρκετοί είναι εκείνοι που δεν μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό τους. Φαίνεται πως το Facebook “πέταξε έξω” όσους χρήστες ήταν ήδη συνδεδεμένοι στον λογαριασμό τους, εμφανίζοντάς τους μία κενή σελίδα. Η ένδειξη που βλέπουν οι χρήστες όταν εισέρχονται στην εφαρμογή είναι “Sorry, something went wrong. We’re working on it and we’ll get it fixed as soon as we can”.

Το Facebook αντιμετωπίζει πολλά τεχνικά προβλήματα τον τελευταίο καιρό, αφού πρόκειται για τη δεύτερη φορά που “πέφτει” μέσα σε λίγες μέρες. Περίπου μισή ώρα αφότου “έπεσε”, αποκαταστάθηκαν τα τεχνικά του προβλήματα και επανήλθε η ομαλή λειτουργία του. Το πρόβλημα, πάντως, φαίνεται να ξεκίνησε από το Facebook και επεκτάθηκε στο Instagram, αλλά και στο WhatsApp. Από την άλλη, στο Instagram δεν ανανεώνεται το timeline σε πολλούς χρήστες και επίσης δεν εμφανίζονται φωτογραφίες και βίντεο.

Έπεσε το Facebook: Η “απαγόρευση” εισόδου του Ζούγκερμπεργκ στις εφαρμογές

Σύμφωνα με τη σελίδα downdetector, το Facebook παρουσιάζει πρόβλημα, εκτός από την Ελλάδα, και σε Βουλγαρία, Σερβία και Γεωργία, ενώ το 44% των χρηστών που αντιμετώπισαν πρόβλημα, αναφέρουν πως οι εφαρμογές δεν λειτουργούν καθόλου. Υπενθυμίζεται ότι στις 2 Μαΐου τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν παρουσιάσει ξανά πρόβλημα,  το οποίο είχε κρατήσει για λίγα λεπτά.

Εκτός σύνδεσης είχαν βρεθεί και πάλι οι δημοφιλέστερες εφαρμογές, τον Μάιο, εμποδίζοντας στους χρήστες να συνδεθούν. Όπως τώρα, έτσι και τότε, το πρόβλημα δεν περιοριζόταν μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες, με πολλούς να δυσανασχετούν. Λογικό, άλλωστε, αφού και τον Απρίλιο τα apps έπεσαν ξανά, με πολλούς να κατηγορούν τον Μαρκ Ζούγκερμπεργκ.

Τα “καυστικά” tweet που θα σε διασκεδάσουν

https://twitter.com/oti_blepeis/status/1151491756069990403

https://twitter.com/Marmela19305630/status/1151489712357597185

Exit mobile version