Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ακριβοπούλου ΕΡΤ – Δεύτερη Ματιά: Τέλος η δημοσιογράφος, το ανακοίνωσε η ίδια
ΕΛΛΑΔΑ

Ακριβοπούλου ΕΡΤ – Δεύτερη Ματιά: Τέλος η δημοσιογράφος, το ανακοίνωσε η ίδια

Ακριβοπούλου ΕΡΤ - Δεύτερη Ματιά: Το βράδυ της Τρίτης, η Κατερίνα Ακριβοπούλου έκανε γνωστό ότι η εκπομπή σταματάει και αποχαιρέτησε τους τηλεοπτικούς της φίλους.

Ακριβοπούλου ΕΡΤ – Δεύτερη Ματιά: Δεν θα ολοκληρωθούν τα επόμενα εννέα επεισόδια της ενημερωτικής εκπομπής της ΕΤ1 «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου. Η ίδια η παρουσιάστρια ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής της και εξηγεί τους λόγους με ανάρτησή της στο Facebook όπου παραθέτει σχετικές φωτογραφίες με συνεργάτες της και βίντεο.  Και, όπως έγινε γνωστό τη Δευτέρα, δεν είναι η μόνη, καθώς σταματούν επίσης η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο, όπως και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη.  Oι τρεις παραπάνω δημοσιογράφοι, μαζί με τους Μάνο Νιφλή, Κώστα Αλατζά και Αρη Ραβανό, έχουν συμβάσεις με εταιρείες παραγωγής, οι οποίες συνεργάζονταν με την ΕΡΤ και οι οποίες λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

Αναλυτικά η Κατερίνα Ακριβοπούλου αναφέρει: «Για αντικειμενικούς λόγους που έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική υποστήριξη από δημοσιογράφους παραγωγούς (χωρίς αυτούς τους αφανείς ήρωες δεν βγαίνουν οι εκπομπές), δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε τα επόμενα εννέα επεισόδια που απέμειναν, μέχρι να ολοκληρωθεί ο κύκλος την επόμενη εβδομάδα. Για υποκειμενικούς λόγους, καλύτερα κιόλας. Πάσχουμε και οι τέσσερις από βαρύ και ανίατο συναισθηματισμό, οπότε θα γινόμασταν και ρεζίλι στον αέρα, εάν κάναμε εκπομπή αποχαιρετισμού. Ναι θα μας έπαιρναν τα ζουμιά. Τα αγόρια μου – αυτή η πολύτιμη οικογένειά μου- κι εγώ ψάχνουμε να βρούμε τα λόγια να σας ευχαριστήσουμε, αλλά …δεν. Όλα είναι φτωχά μπροστά στον πλούτο που μας προσφέρατε όλοι σας, με την άδολη στήριξη και την ανεξάντλητη Αγάπη σας. Κυρίες, κύριοι και αγαπημένα μας παιδιά καλό καλοκαίρι, καλά μυαλά και καλή συνέχεια σε ο,τι κάνετε ή κάνουμε … Υ.Γ. Ματίνα, Χαρά σας ευχαριστούμε με όλη μας την ψυχή! Θα ανταποδώσουμε…».

 

Κατερίνα Ακριβοπούλου – βιογραφικό: Ποια είναι η δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Ξεκίνησε από την εφημερίδα «Θεσσαλία» του Βόλου και στη συνέχεια εγκαταστάθηκε στην Αθήνα για να εργαστεί κυρίως στο πολιτικό ρεπορτάζ. Συνεργάστηκε με τις εφημερίδες «ΠΡΩΤΗ» «ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ» και «ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ». Με το ραδιόφωνο ασχολείται ανελλιπώς, τόσο μπροστά όσο και πίσω από το μικρόφωνο, από τη δεκαετία του 80, συμμετέχοντας στην πρώτη ζωντανή σε περιφερειακό σταθμό εκπομπή, στο Βόλο , στην ομάδα του Κώστα Ρεσβάνη.

Αργότερα στην Αθήνα, ανέλαβε την ανασυγκρότηση του προγράμματος στην τότε ΕΡΑ 4, παρουσιάζοντας ταυτόχρονα και πρωινή ενημερωτική εκπομπή. Στη συνέχεια συμμετείχε στην ομάδα που «έστησε» το διαδημοτικό σταθμό “ΔΙΑΥΛΟΣ 10”,όπου επίσης παρουσίαζε ενημερωτικό πρόγραμμα.

Στον ΣΚΑΙ έχει εργαστεί ως αρχισυντάκτρια και ως υποδιευθύντρια δεήσεων και παρουσιάζει το κεντρικό μαγκαζίνο από το 1996. Σπούδασε πολιτικές επιστήμες και έχει ένα γιο, τον Κωνσταντίνο.

Δείτε ακόμη: 

Ακριβοπούλου ΕΡΤ: Με χλεύη και ειρωνεία υποδέχθηκαν την κυβέρνηση Μητσοτάκη (vid)

Εκλογές 7 Ιουλίου: Ο Μητσικώστας μεταμορφώνεται σε Ακριβοπούλου και ο ΣΥΡΙΖΑ ζει το όνειρό του

Με θρησκευτική ευλάβεια άκουγε η Ακριβοπούλου τον Πολάκη – Τι έγινε όταν τόλμησε δημοσιογράφος να διακόψει (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις