Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ντε Ρόσι – Μπόκα: Κάτοικος «Μπομπονέρα» για οκτώ μήνες! (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντε Ρόσι – Μπόκα: Κάτοικος «Μπομπονέρα» για οκτώ μήνες! (vid)

Ντε Ρόσι - Μπόκα: Έτοιμος να φορέσει τη φανέλα της Μπόκα Τζούνιορς είναι ο Ντανιέλε ντε Ρόσι που αναμένεται στο Μπουένος Άιρες τις επόμενες μέρες

Ντε Ρόσι – Μπόκα: Το σενάριο της μεταγραφής του Ντανιέλε Ντε Ρόσι στην Μπόκα Τζούνιορς παίζει εδώ και ένα τρίμηνο. Ο πρώην συμπαίκτης του στη Ρόμα και νυν αθλητικός διευθυντής στην ομάδα του Μπουένος, Άιρες Νικολάς Μπουρδίσο, δεν έκανε πλάκα. Μετά τη φιλία που ανέπτυξαν μεταξύ τους από την κοινή πορεία στους «τζιαλορόσι» (2009-14) ήρθε η ώρα να συνεργαστούν ξανά. Ο Μπουρδίσο έκανε την πρόταση στον Ντε Ρόσι και ο πρώην αρχηγός της Ρόμα είπε το «ναι».

Όπως αναφέρουν από την Τρίτη το βράδυ (16/07) τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο πρώην διεθνής άσος θα βρίσκεται τις επόμενες μέρες στην πρωτεύουσα της Αργεντινής προκειμένου να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του. Ο 36χρονος μέσος θα υπογράψει για οκτώ μήνες αντί του ποσού των 500.000 ευρώ. Η συμφωνία δηλαδή θα έχει ισχύ μέχρι τον Μάρτιο που ολοκληρώνεται το πρωτάθλημα στην Αργεντινή. Κατά συνέπεια δεν υπάρχει deal με τη Φιορεντίνα, ούτε πρόκειται να κρεμάσει προς το παρόν τα παπούτσια του ο Ντε Ρόσι.

Ντε Ρόσι: «Πάντα ήθελα να παίξω στην Μπόκα»

Παρόλο που το ιδανικό για τον ίδιο θα ήταν να παραμείνει στη Ρόμα και για 19η σεζόν, ώστε μετά να αποχωρήσει από την ενεργό δράση, ο Ντε Ρόσι είχε πάντα κρυφή επιθυμία να παίξει στην Μπόκα. Η αίσθηση ότι μπαίνει στο θρυλικό «Μπομπονέρα» για να αγωνιστεί ήταν μεγάλο όνειρο για τον ίδιο. «Ήθελα να παίξω στην Μπόκα στα 20, στα 25 ή στα 35 μου χρόνια. Ήταν πάντα μία από τις επιθυμίες μου. Θα μου άρεσε να ήμουν στο γήπεδο σε ένα ματς κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα. Όταν βλέπω αυτό το στάδιο ανεβαίνω ψυχολογικά», είχε πει σε συνέντευξή του σε ιταλικό περιοδικό τον Απρίλιο του 2017. Και να που ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα.

Ο Ντε Ρόσι έπαιξε 616 παιχνίδια με τη φανέλα της Ρόμα σε όλες τις διοργανώσεις. Σημείωσε 63 γκολ και είχε 54 ασίστ. Επίσης, με την Εθνική Ιταλίας από τις 4 Σεπτεμβρίου του 2004 που έκανε το ντεμπούτο του, το κοντέρ έγραψε 117 συμμετοχές με 21 γκολ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις