Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Full moon fiesta: Ελεύθερη είσοδος τις επόμενες μέρες στην Τεχνόπολη
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Full moon fiesta: Ελεύθερη είσοδος τις επόμενες μέρες στην Τεχνόπολη

Full moon fiesta: Τρεις μαγευτικές νύχτες γεμάτη μουσική και ελεύθερη είσοδο θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν από κοντά όσοι μένουν Αθήνα.

Full moon fiesta: Δυνατά pop acts σε ένα μεγάλο πάρτι κάτω απ’ την πανσέληνο και νύχτες με ορχήστρα. Όλα αυτά αυτόν τον μήνα στην Τεχνόπολις, που φέρνει μουσικόφιλους όλων των ειδών στο Γκάζι. Όσοι μείνουν στην Αθήνα για το εντυπωσιακό φεγγάρι του Ιουλίου θα μπορέσουν να γίνουν μέρος του χορευτικού pop party στις 17 του μήνα. Και αυτό εντελώς δωρεάν. Η Full Moon Fiesta θα έχει ζωντανές εμφανίσεις. Από την Katerine Duska και τους Minor Project αλλά και μουσικές επιλογές από τη γνωστή για τα mashups της Matina Sous Peau.

Μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision, όπου και κέρδισε τις εντυπώσεις, η Katerine Duska εμφανίζεται για πρώτη φορά on stage. Μας υποδέχεται σε αυτήν τη μεγάλη γιορτή του καλοκαιριού με μια πολυαναμενόμενη live εμφάνιση. Η Ελληνοκαναδέζα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός θα μας παρασύρει με δικά της κομμάτια και αγαπημένες διασκευές.

Full moon fiesta: Minor Project και Matina Sous Peau on desk

Το πάρτι θα ξεκινήσει με τους indie Minor Project και τα τραγούδια τους, που αποπνέουν κινηματογραφική νοσταλγία. Σε όλους έχει κολλήσει κάποια στιγμή η μελωδία του ονειρικού «In Colors». Αυτό παρέμεινε στο top 3 του Shazam και του itunesGR για αρκετό καιρό. Έχοντας στο ενεργητικό τους πολλές συνεργασίες, μας πηγαίνουν με τη μουσική τους μια «Εκδρομή» κοντά στη θάλασσα και «Απ’ τη Φολέγανδρο ως την Κω».

Η Matina Sous Peau επιστρέφει στην Τεχνόπολη έπειτα από το χορευτικό «Let’s be late!» του BMΦ τον Μάρτιο.  Γι’ ακόμα μία φορά υπόσχεται να μας ξεσηκώσει με τα ευφάνταστα mashups της. Με αγωνία περιμένουμε και με τα hit dance κομμάτια που όλοι αγαπάμε. Η DJ και μουσικός παραγωγός δεν ήταν δυνατό να λείπει από το απόλυτο καλοκαιρινό event. Επίσης, με ελεύθερη είσοδο, τα μουσικά σύνολα του Δήμου Αθηναίων, η Athens Big Band και η Συμφωνική Ορχήστρα Δήμου Αθηναίων θα παρουσιάσουν τις Νύχτες Ορχήστρας. Είναι δύο καλοκαιρινά βράδια με κινηματογραφική μουσική που έχει μείνει αξέχαστη στους θεατές.

Full moon fiesta: 18 Ιουλίου – Athens Big Band

Την Πέμπτη 18 Ιουλίου, η Athens Big Band, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Σάμι Αμίρη, θα ερμηνεύσει ένα πρόγραμμα που θα διατρέξει τη «χρυσή εποχή» των big bands. Ενορχηστρώσεις που συνόδευσαν δημοφιλή έργα της 7ης Τέχνης και πρωτότυπες συνθέσεις των Duke Ellington, Sammy Nestico, Ηorace Silver, John Clayton, Henri Mancini και Matt Harris, μεταξύ άλλων, θα μας θυμίσουν διαχρονικές κινηματογραφικές σκηνές και αγαπημένους ήρωες.

Full moon fiesta: 19 Ιουλίου – Συμφωνική Ορχήστρα Αθηνών

Την Παρασκευή 19 Ιουλίου η Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων θα παίξει κορυφαία σάουντρακ από τον παγκόσμιο κινηματογράφο. Από το Love Story και τον Τιτανικό μέχρι το δραματικό Οι εραστές του Τερουέλ. Τέλος, ορχηστρικά αποσπάσματα που μας μεταφέρουν κάτι από την ατμόσφαιρα των Αθλίων (Les Misérables) και την εποχή του Αττίκ με τα «Χειροκροτήματα» παρουσιάζονται σε νέες ενορχηστρώσεις. Μεταξύ αυτών οι σπουδαιότερες των Ελευθέριου Καλκάνη, Λουίζας Αντύπα, Άγγελου Ηλία και Γιάννη Ταυλά για συμφωνική ορχήστρα. Συμπράττουν δύο ανερχόμενοι σολίστ, η σοπράνο Βανέσσα Καλκάνη και ο τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος. Τη μουσική διεύθυνση έχει οΕλευθέριος Καλκάνης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις