Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Νότια Αφρική – λιοντάρι: Φιλιόντουσαν πάνω από το πτώμα του
PLUS

Νότια Αφρική – λιοντάρι: Φιλιόντουσαν πάνω από το πτώμα του

Νότια Αφρική – λιοντάρι: Σάλος για το ζευγάρι των κυνηγών που φιλήθηκε πάνω από νεκρό λιοντάρι.

Νότια Αφρική – λιοντάρι: Διεθνή κατακραυγή έχει προκαλέσει η κίνηση ενός ζευγαριού κυνηγών. Αυτοί είχαν την ατυχή έμπνευση να φωτογραφηθούν πάνω από το κουφάρι ενός λιονταριού που μόλις είχαν σκοτώσει. Ο Ντάρεν και η Καρολίν Κάρτερ σκότωσαν το αρσενικό λιοντάρι στη Νότια Αφρική. Η εταιρεία που ανήρτησε τη φωτογραφία στο Facebook έγραψε στη λεζάντα «Πολύ ωραία. Ένα τεράστιο λιοντάρι». Πρόκειται για την εταιρεία Legelela offers στη Νότια Αφρική που οργανώνει, μεταξύ άλλων, κυνήγι για ζέβρες, λεοπαρδάλεις και ελέφαντες.

Το ζευγάρι είναι ιδιοκτήτες επιχείρησης ταρίχευσης στο Έντμοντον του Καναδά. Όταν δε κλήθηκαν από δημοσιογράφο της βρετανικής Mirror να σχολιάσουν την επιλογή τους αρκέστηκαν στην απάντηση: «Δεν ενδιαφερόμαστε να σχολιάσουμε τίποτα. Το ζήτημα είναι πολύ πολιτικό». Οι πληροφορίες αναφέρουν  ότι το λιοντάρι είχε μεγαλώσει σε συνθήκες αιχμαλωσίες προκειμένου να αποτελέσει θήραμα για κυνηγούς.

Νότια Αφρική – λιοντάρι: Τα σχόλια

Η εικόνα του ζευγαριού να φιλιέται πάνω από το νεκρό λιοντάρι χαρακτηρίστηκε «αηδιαστική» από αρκετούς χρήστες του Twitter. Οι πιο ακραίοι μάλιστα έφτασαν να ζητήσουν μέχρι και την επιβολή θανατικής ποινής. «Δεν το καταλαβαίνω. Γιατί να το κάνεις αυτό; Γιατί; Ποιος είναι ο στόχος; Τους κάνει να νιώθουν γενναίοι; Στα μάτια μου είναι δύο δειλά καθάρματα» έγραψε ένας χρήστης. Ένας άλλος χρήστης σχολίασε ότι «το να γιορτάζει κανείς τον θάνατο είναι αηδιαστικό».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις