Αθήνα

°C

kairos icon

ΤΕΤΑΡΤΗ

27

ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αντίνοος Αλμπάνης – καρκίνος: Το Instagram στο πλευρό του ηθοποιού – Συγκινούν τα νέα ποστ του
LIFESTYLE

Αντίνοος Αλμπάνης – καρκίνος: Το Instagram στο πλευρό του ηθοποιού – Συγκινούν τα νέα ποστ του

Αντίνοος Αλμπάνης - καρκίνος: Ο Αντίνοος Αλμπάνης δίνει την μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας συγκίνηση με το θάρρος του, που τον βγάζει νικητή.

Αντίνοος Αλμπάνης – καρκίνος: Ο Αντίνοος Αλμπάνης ενημερώνει τους θαυμαστές του πως τους παρακολουθεί και διαβάζει τα μηνύματα συμπαράστασης μετά την αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο ηθοποιός Αντίνοος Αλμπάνης ανάρτησε το τελευταίο διάστημα μια σειρά από φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό. Κοινό χαρακτηριστικό σε όλες, το γεγονός πως έχει ξυρίσει το κεφάλι του, αλλά και τα σχόλια που σε πολλούς άφηναν την αίσθηση πως δεν επρόκειτο απλώς για μια στιλιστική επιλογή ή αλλαγή στην εμφάνιση για κάποιον ρόλο. Την περασμένη εβδομάδα, με Insta Story, ο Αντίνοος Αλμπάνης αποκάλυπτε ουσιαστικά πως κάνει χημειοθεραπείες, μιλώντας για τις ισχυρές παρενέργειες της αγωγής στο σώμα.

«Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι Νίντζα της χημειοθεραπείας» έγραφε, αποκαλύπτοντας την περιπέτεια της υγείας του. «Δοκιμάζοντας διαφορετικές περούκες» έγραφε στο Instagram για το ξυρισμένο κεφάλι του, ο Αντίνοος Αλμπάνης. Στην πρώτη ασπρόμαυρη ανάρτηση με ξυρισμένο μαλλί, ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραφε: «Syster Error, files corrypted, atempting rebbot».  Τη Δευτέρα, ο Αντίνοος Αλμπάνης που συνεχίζει την περιοδεία με το έργο «Κατά Φαντασίαν Ασθενής» σε σκηνοθεσία Πέτρου Φιλιππίδη, ανάρτησε δύο νέα post στα οποία έδωσε στους θαυμαστές του να καταλάβουν πως τους διαβάζει και τους παρακολουθεί. «Να ξέρετε σας διαβάζω και χαμογελώ πολύ» έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να βρίσκεται κάτω από τον ήλιο, ούτε να κάνει μπάνιο στη θάλασσα φέτος το καλοκαίρι.

«Αυτό το καλοκαίρι δεν θα μπορώ να κάθομαι στον ήλιο και την θάλασσα. Εσείς όμως φιλαράκια μου να την προσέχετε για να μπορώ του χρόνου να κολυμπώ σε Καθαρά νερά» έγραψε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις