Σπανούλης – Ολυμπιακός: Ανανέωσε και κλείνει δεκαετία (vid)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Σπανούλης – Ολυμπιακός: Ανανέωσε και κλείνει δεκαετία (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

Σπανούλης - Ολυμπιακός: Για ακόμη έναν χρόνο, που θα είναι ο δέκατος, θα αγωνιστεί ο Βασίλης Σπανούλης στον Ολυμπιακό όπως ανακοίνωσε η ΚΑΕ

16.07.2019 | 23:49

Σπανούλης – Ολυμπιακός: Από τη μέρα που ο Βασίλης Σπανούλης αποφάσισε να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, ήταν μοιραίο να αλλάξει και τις ισορροπίες στο ελληνικό μπάσκετ. Ο 37χρονος γκαρντ συμφώνησε να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρόλευκους» για ακόμη έναν χρόνο, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η πειραϊκή ΚΑΕ. Αυτό σημαίνει ότι ο «Kill Bill» θα συμπληρώσει το επόμενο καλοκαίρι μια ολόκληρη δεκαετία στον Ολυμπιακό υπό τις ευλογίες των αδερφών Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Η συνάντηση δεν κράτησε πολύ ώρα και έπειτα από λίγα λεπτά βγήκε η εξής ανακοίνωση: «Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, συναντήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης (16/07) με τον αρχηγό της ομάδας, Βασίλη Σπανούλη και συμφώνησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα ένα χρόνο. Ο θρυλικός Βασίλης Σπανούλης θα παραμένει στο λιμάνι του για 10η συνεχόμενη σεζόν».

Σπανούλης: Άλλαξε την ιστορία του Ολυμπιακού

Και για τις δύο πλευρές, όπως φάνηκε τουλάχιστον, ήταν τυπική διαδικασία. Οι αδερφοί Αγγελόπουλοι δεν θα μπορούσαν να φανταστούν τον Ολυμπιακό της επόμενης σεζόν χωρίς τον Βασίλη Σπανούλη. Και ο ίδιος ο παίκτης αδυνατούσε να φανταστεί τον εαυτό του με άλλη φανέλα. Ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων» δεν έχει αποφασίσει το πότε θα σταματήσει την καριέρα του. Ίσως αυτό να συμβεί και του χρόνου, ίσως και όχι. Θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες. Πρώτα από όλα από το πώς θα αισθάνεται στα 38. Στα εννέα χρόνια πάντως που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό έχει καταφέρει να κερδίσει τρία πρωταθλήματα (2012, 2015, 2016), ένα κύπελλο (2011) και δύο Ευρωλίγκες (2012, 2013).

Εκτός προκήρυξης Α2 Ολυμπιακός και Κολοσσός

Άλλαξε η προκήρυξη της ΕΟΚ για την Α2 καθώς τα ονόματα του Ολυμπιακού και του Κολοσσού δεν συμπεριλαμβάνονται σε αυτή. Στη θέση τους υπάρχει η ομάδα Χ και η ομάδα Ψ. Στο μεταξύ, έκτακτο διοικητικό συμβούλιο θα γίνει στα γραφεία του ΕΣΑΚΕ την Πέμπτη (18/07), προκειμένου να επικυρωθεί η βαθμολογία και να ξεκαθαρίσει το θέμα με τις ομάδες που θα υποβιβαστούν στην Α2. Παράλληλα, έχει σταλεί πρόσκληση από τον ΕΣΑΚΕ προς τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, προκειμένου να δώσει το παρών στη γενική συνέλευση της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Exit mobile version