Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης Facebook: Οι κατσαρίδες, η τσιγαρίλα και η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Τήνο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης Facebook: Οι κατσαρίδες, η τσιγαρίλα και η επίσκεψη Μητσοτάκη στη Τήνο

Πολάκης Facebook: Το τραγούδι του Αργύργη Μπακιρτζή και των Χειμερινών Κολυμβητών «Το Ντιντιτί» αφιερώνει ο Παύλος Πολάκης, που έκανε λόγο για κατσαρίδες και τσιγαρίλα στου Μαξίμου.

Πολάκης Facebook: «Επειδή ρόδα είναι και γυρίζει, προσέχτε όταν επιστρέψουμε, μην ξαναβρούμε τα ίδια ….», “προειδοποιεί” ο Παύλος Πολάκης τον υφυπουργό Εργασίας, Νότη Μηταράκη. Ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, επιστρέφει στις διαδικτυακές επιθέσεις κατά της Νέας Δημοκρατίας και των στελεχών της με μια νέα ανάρτησή του στο Facebook. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Πολάκης αφιερώνει το τραγούδι του Αργύργη Μπακιρτζή και των Χειμερινών Κολυμβητών, «Το Ντιντιτί», στον υφυπουργό Εργασίας, Νότη Μηταράκη, που έκανε λόγο για κατσαρίδες και τσιγαρίλα στου Μαξίμου.

«ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΗΤΑΡΑΚΗ…. Εμείς βρήκαμε, χρέη, χρεωκοπία άδεια ταμεία, μίζες,σκάνδαλα και ανασφάλιστους στη μοίρα τους !!!! Εσείς βρήκατε -λέει- “τσιγαρίλα” και “κατσαρίδες”. ΥΓ. Επειδη ρόδα ειναι και ΓΥΡΙΖΕΙ, προσέχτε όταν επιστρέψουμε, μην ξαναβρούμε τα ίδια ….», γράφει στο Facebook ο Παύλος Πολάκης.

Είχε προηγηθεί βέβαια ειρωνεία και για την απόδραση του Κυριάκου Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο στην Τήνο. Κινητοποιώντας το σχόλιο του δημοσιογράφου Χρήστου Ξανθάκη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ότι είναι μεν δικαίωμά του, αλλά υποψιάζεται ότι μπορεί να πήγε και… για τάμα. “Δικαίωμα του είναι του Μητσοτάκη να πάει βόλτα στην Τήνο, λίγο μετά απ’ την τραγωδία στη Χαλκιδική, όπως δικαίωμα του Τσίπρα ήταν να πάει στη θάλασσα λίγο μετά απ’ την τραγωδία στο Μάτι. ανθρώπινο είναι, μην διυλίζουμε τον κώνωπα τώρα. ΑΛΛΑ ΑΝ ΥΠΟΨΙΑΣΤΩ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΤΑΜΑ…”, γράφει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Πολάκης Facebook: Οι αναρτήσεις

Το τραγούδι

Δείτε ακόμη: 

Νότης Μηταράκης: Η αηδιαστική αποκάλυψη στον Γιώργο Αυτιά (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις