Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάνα Μπάρμπα – αδερφή: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Η έκκληση μέσω Facebook
LIFESTYLE

Βάνα Μπάρμπα – αδερφή: Βαρύ πένθος για την ηθοποιό – Η έκκληση μέσω Facebook

Βάνα Μπάρμπα - αδερφή: Η Βάνα Μπάρμπα διέγραψε την ανάρτησή της και προέβη σε μια νέα, μέσα από την οποία έκανε δημόσια έκκληση σε όλους τους δημοσιογράφους.

Βάνα Μπάρμπα – αδερφή: Πολύ δύσκολες ώρες περνάει η Βάνα Μπάρμπα, καθώς έφυγε από τη ζωή ένα πολύ αγαπημένο της πρόσωπο. Η αδερφή της, Χρυσαυγή, ταξίδεψε για τη γειτονιά των αγγέλων και η αγαπημένη ηθοποιός την αποχαιρέτησε, το μεσημέρι της Κυριακής, με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook.  «Πολύτιμη και αγαπημένη αδελφή… Με άφησες μόνη… πια πήγες κοντά στον Θεό… Όμως σε παρακαλώ, μη μου στερήσεις την αγάπη σου… Ας έρχεσαι έστω και στα όνειρά μου… Λίγο πιο συχνά… Άλλωστε κανένας θάνατος δεν μπορεί να χωρίσει την αγάπη… Γιατί είναι παντοτινή και έτσι θα είμαστε πάντα μαζί, το ξέρω.  Επάνω είναι πολλοί φίλοι μας άλλωστε και σε περιμένουν εκεί… Στων αγγέλων τα μπουζούκια».

Λίγες ώρες αργότερα, η Βάνα Μπάρμπα διέγραψε την ανάρτησή της και προέβη σε μια νέα, μέσα από την οποία έκανε δημόσια έκκληση σε όλους τους δημοσιογράφους να μην ασχοληθεί κανείς με την οικογένεια της αδερφής της, καθώς είναι επιθυμία της οικογένειάς της. «Αγαπητοί φίλοι δημοσιογράφοι και blogger, έχουμε συνεργαστεί τα τελευταία χρόνια με σεβασμό και έχουμε πορευτεί με αλήθεια στη σχέση μας. Γι αυτό σας ζητώ σε αυτή τη δύσκολη και προσωπική στιγμή να μην ασχοληθεί κάνεις με την οικογένεια της αδερφής μου, πρώτον γιατί γράφονται λάθη και ανακρίβειες και δεύτερον έχει ζητηθεί από την οικογένεια και οφείλουμε να το σεβαστούμε. Σας ευχαριστώ πολύ», έγραψε χαρακτηριστικά. Ωστόσο, και κάτω από αυτό το post της, δεν έλειψαν τα συλλυπητήρια από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Βάνα Μπάρμπα – αδερφή: Όταν η ηθοποιός μιλούσε για την αδερφή της

Η Βάνα Μπάρμπα, σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αναφερθεί στην αδερφή της λέγοντας χαρακτηριστικά για τη σχέση τους: «Κατά βάθος και οι δύο πήραμε στη ζωή μας αυτό που θέλαμε και επιθυμούσαμε πολύ: εγώ την καριέρα και η αδελφή μου την οικογένεια. Αγαπώ τη Σούλα γιατί είχε πάντα έναν υπέροχο τρόπο να διαχειρίζεται τη διασημότητά μου. Το να μπαίνεις στην τράπεζα ή να κυκλοφορείς στην πλατεία στα Γιάννενα και να σε ρωτούν για το εξώφυλλο της αδελφής σου ή για κάτι που είπε ή έκανε, κατά τα ψέματα, δεν είναι και το ευκολότερο πράγμα στον κόσμο» είχε πει η Βάνα Μπάρμπα παλιότερα. Η Σούλα Μπάρμπα αφήνει πίσω της μία πολύ δεμένη οικογένεια και δύο κόρες που έχουν πολύ καλή σχέση με τη Βάνα Μπάρμπα. Μάλιστα η μία είναι δικηγόρος και η άλλη δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις