Βιολόγος – Κρήτη: Φρικτές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 60χρονης Σούζαν Ίτον

ΕΛΛΑΔΑ

Βιολόγος – Κρήτη: Φρικτές αποκαλύψεις για τον θάνατο της 60χρονης Σούζαν Ίτον

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Πέτρος Καρσιώτης

Βιολόγος - Κρήτη: Οι ιατροδικαστές, ανάμεσα στις άλλες παρατηρήσεις τους, είχαν επισημάνει ότι η άτυχη διακεκριμένη επιστήμονας, έφερε σπασμένα πλευρά, γεγονός που μπορεί να οφειλόταν και σε χτύπημα από αυτοκίνητο.

15.07.2019 | 21:09

Βιολόγος – Κρήτη: Οι δύο ιατροδικαστές που διενήργησαν την νεκροτομή στην, σε προχωρημένη σήψη, σωρό της 60χρονης Αμερικανίδας βιολόγου Σούζαν Ίτον, οδηγούν την Αστυνομία με τα ευρήματά τους στην εξιχνίαση του αποτρόπαιου εγκλήματος που συγκλόνισε την Κρήτη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Οι ιατροδικαστές, ανάμεσα στις άλλες παρατηρήσεις τους, είχαν επισημάνει ότι η άτυχη διακεκριμένη επιστήμονας, έφερε σπασμένα πλευρά, γεγονός που μπορεί να οφειλόταν και σε χτύπημα από αυτοκίνητο! Έτσι, οι αστυνομικοί οι οποίοι είχαν ήδη βρει τα ίχνη από τις ρόδες οχήματος με το οποίο μεταφέρθηκε νεκρή η επιστήμονας στο εσωτερικό παλαιού πολυβολείου, την ύπαρξη του οποίου λίγοι γνώριζαν, άρχισαν να ψάχνουν για αυτοκίνητο, το οποίο θα έφερε ίχνη από πρόσκρουση. Παράλληλα με το γεγονός ότι οι ιατροδικαστές είχαν αφήσει ανοιχτό το θέμα το κίνητρο του εγκλήματος να ήταν σεξουαλικό, είχαν τα πρώτα δεδομένα.

Αναζήτησαν και μέσω των σημάτων εταιριών κινητής τηλεφωνίας την ακριβή θέση των υπόπτων, οι οποίοι είχαν παρουσιάσει αποκλίνουσα σεξουαλική συμπεριφορά στο παρελθόν. Έτσι έφθασαν και στον 27χρονο πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος προσήχθη στα γραφεία της Ασφάλειας Χανίων το μεσημέρι της Δευτέρας. Είναι αγρότης, από το Μάλεμε, την περιοχή στην οποία απεκρύβη η σωρός της άτυχης γυναίκας και όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς προφορικά “είναι ηδονοβλεψίας” και στη θέα της Αμερικανίδας που έκανε τζόκινγκ “ηδονίστηκε”. Φέρεται να ομολόγησε ακόμη ότι όταν την είδε πλησίασε με το αυτοκίνητο, την χτύπησε “μια δυο φορές κάνοντας πίσω μπρος” κι όταν εκείνη έπεσε κάτω την έβαλε τραυματισμένη και αιμόφυρτη στο πορτμπαγκάζ.

Άρχισε να χτυπάει και να φωνάζει

Η Σούζαν Ίτον, όμως, όπως ήταν φυσικό καθώς είχε βρεθεί από τη χαρά του τζόκινγκ που συνήθιζε κάθε μέρα στην κόλαση, κλεισμένη στο πορτμπαγκάζ, άρχισε να χτυπάει δυνατά και να φωνάζει. Τότε κατά την ίδια εκδοχή ο αφηνιασμένος 27χρονος αγρότης με την προβληματική ψυχολογική συμπεριφορά, κατέβηκε, τη χτύπησε με το μαχαίρι και συνέχισε το δρομολόγιο του τρόμου. Η 60χρονη παγιδευμένη γυναίκα συνέχισε να χτυπάει και τότε όπως λέει ο δράστης του εγκλήματος, την έπνιξε φράζοντάς της τη μύτη και το στόμα!

Στη συνέχεια τη μετέφερε σε ένα χώρο-σπηλιά, η οποία χρησιμοποιείτο στην κατοχή από τους Γερμανούς για απόκρυψη πυρομαχικών. Λίγοι, ελάχιστοι γνώριζαν την ύπαρξή του. Ο 27χρονος, λένε οι πληροφορίες, γνώριζε το χώρο καθώς είναι ιδιοκτήτης κτήματος δίπλα από αυτό!

Βοήθησε στην απόκρυψη δεύτερο άτομο

Έτσι, οδήγησε εκεί το αυτοκίνητο με τη βοήθεια και δεύτερου ατόμου, πήραν την παλέτα με την οποία είχε κλειστεί η οπή εξαερισμού της σπηλιάς και έριξαν τη σωρό σε βάθος πέντε μέτρων. Η διακεκριμένη βιολόγος η οποία έπαιρνε μέρος σε συνέδριο με συναδέλφους της, εξαφανίστηκε στις 2 Ιουλίου, όταν βγήκε όπως κάθε απόγευμα μετά το τέλος του συνεδρίου να κάνει τζόκινγκ καθ΄ως είχε μεγάλη αγάπη στον αθλητισμό.

Αναφορά στην Αστυνομία

Η ώρα πέρασε δεν έσωσε ίχνη ζωής και οι άνθρωποι του συνεδρίου ανέφεραν την εξαφάνιση στην Αστυνομία. Μια εβδομάδα μετά, περιηγητές, έξω από τη σπηλιά ένιωσαν έντονη δυσοσμία και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Από εκείνη τη στιγμή ξεκινούσε η αντίστροφη μέτρηση για τον στυγερό δολοφόνο της μητέρας δύο παιδιών.

Exit mobile version