Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρκάς σκίτσο: Ο Ιούλιος «απολογείται» για την κακοκαιρία
ΕΛΛΑΔΑ

Αρκάς σκίτσο: Ο Ιούλιος «απολογείται» για την κακοκαιρία

Αρκάς σκίτσο: Ο Αρκάς επιχειρώντας να «αποκρυπτογραφήσει» τι βρίσκεται πίσω από την εκτεταμένη κακοκαιρία ανήρτησε ένα σκίτσο στο Facebook.

Αρκάς σκίτσο: Μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Ιουλίου αλλά οι τελευταίες ημέρες μόνο καλοκαίρι δεν θυμίζουν με τις βροχές και τις καταιγίδες να σαρώνουν αρκετές περιοχές της χώρας προκαλώντας εκτός από σημαντικά προβλήματα και θανάτους, όπως συνέβη στην περίπτωση της Χαλκιδικής. Οι μετεωρολόγοι προβλέπουν, μάλιστα, ότι δύσκολα και ενδεχομένως επικίνδυνα θα είναι και τα επόμενα 24ωρα με τον «Αντίνοο», όπως ονομάστηκε το νέο κύμα κακοκαιρίας που θα σαρώσει αρκετές περιοχές μέχρι και την Τετάρτη.

Ο «Αντίνοος», θα επηρεάσει με ισχυρές βροχές και καταιγίδες αρκετές περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με το meteo.gr, τα φαινόμενα θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ενισχυμένους ανέμους. Η ημέρα με τα ισχυρότερα και πιο επικίνδυνα φαινόμενα θα είναι η Τρίτη 16/07.  Τα βασικά χαρακτηριστικά του “Αντίνοου” είναι ήταν η έντονη βροχόπτωση ή και χαλαζόπτωση σε ορισμένες περιπτώσεις, η οποία είχε διάρκεια περίπου 20 λεπτά, προκαλώντας αναστάτωση, κυρίως στους λουόμενους που βρίσκονταν στις παραλίες και αναγκάστηκαν να φύγουν κακήν κακώς.

Ο Αρκάς επιχειρώντας να «αποκρυπτογραφήσει» τι βρίσκεται πίσω από την εκτεταμένη κακοκαιρία ανήρτησε ένα σκίτσο στο Facebook στο οποίο ο Ιούλιος «απολογείται» για τις βροχές. «Υπάρχει τεχνική βλάβη στο σύστημα. Δουλεύουμε για γρήγορη επιστροφή στην κανονικότητα» λέει, μεταξύ άλλων, ο Ιούλιος του Αρκά.

 Δείτε το σκίτσο:
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις