Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η μία ΚΑΕ τρολάρει την άλλη…
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Η μία ΚΑΕ τρολάρει την άλλη…

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Εισιτήρια διαρκείας στο 50% της τιμής προσφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός στους οπαδούς της πειραϊκής ομάδας, ενώ η ΚΑΕ Ολυμπιακός κατέθεσε 8 ευρώ για το «PAO Alive»

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Σε άλλο… επίπεδο έχει περάσει η κόντρα της ΚΑΕ Ολυμπιακός με την ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ή για την ακρίβεια η αντιπαράθεση μεταξύ των Γιώργου και Παναγιώτη Αγγελόπουλου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Τώρα διανύουμε την περίοδο του τρολ. Από τη μια ο Παναθηναϊκός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία προσφέρει μισοτιμής εισιτήρια διαρκείας στους οπαδούς του Ολυμπιακού, από την άλλη ο Ολυμπιακός κατέθεσε 8 ευρώ για το «PAO Alive» που αφορά το πρότζεκτ του Βοτανικού. Κοινώς, τα παιδία παίζει…

Αντί οι δύο ισχυρές ομάδες να βρουν έναν τρόπο να διατηρήσουν το μπάσκετ σε υψηλό επίπεδο, προσπαθούν να βγάλουν τα μάτια τους. Το χειρότερο από όλα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο μεγάλο κόστος θα έχει για τις δικές τους ομάδες η μη συνύπαρξή τους στο επόμενο πρωτάθλημα. Κακά τα ψέματα, Ολυμπιακός χωρίς Παναθηναϊκό, ειδικά στο μπάσκετ, δεν υπάρχει. Όπως και το αντίστροφο. Παρόλα αυτά ο ένας προσπαθεί να μειώσει τον άλλο, με κινήσεις που θυμίζουν παιδάκια που τσακώνονται στην παιδική χαρά.

Η ανακοίνωση – πρό(σ)κληση της «πράσινης» ΚΑΕ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός προχώρησε σε μια ανακοίνωση που αφορούσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού, προσφέροντάς τους στη μισή τιμή τα διαρκείας της επόμενης σεζόν για τους αγώνες του «τριφυλλιού». Πιο αναλυτικά:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League-όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ».

Απάντηση με 8 ευρώ για το «PAO Alive»

Η κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έμεινε αναπάντητη από τους «ερυθρόλευκους». Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε κατάθεση 8 ευρώ για το «PAO Alive» κοινοποιώντας μάλιστα την απόδειξη (τραπεζικό statement). Ήταν η σειρά των αδερφών Αγγελόπουλων να τρολάρουν την επιχείρηση διάσωσης του Παναθηναϊκού, που ξεκίνησε με πρωτοβουλία του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Στη δική τους κοινοποίηση αναφέρονται τα εξής: «Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive»».

 

Ανταποκρινόμενοι στην έκκληση για βοήθεια του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προκειμένου να μείνει ζωντανός ο μεγάλος μας αντίπαλος, συμβάλαμε κι εμείς στον αγώνα του «Keep Pao Alive» THE DAY – 1/7/2020. #TheDay

Gepostet von Olympiacos B.C. am Montag, 15. Juli 2019

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις