ΑΕΚ – μεταγραφές: Και Βέρντε και Ολιβέιρα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΑΕΚ – μεταγραφές: Και Βέρντε και Ολιβέιρα

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Λευτέρης Αμπατζής

ΑΕΚ - μεταγραφές: Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ιταλού εξτρέμ και του Πορτογάλου σέντερ φορ βρίσκεται η ΑΕΚ

15.07.2019 | 13:18

ΑΕΚ- μεταγραφές: Μέχρι να πέσουν οι υπογραφές τίποτα δεν είναι σίγουρο, ωστόσο στην ΑΕΚ θεωρούν ότι είναι θέμα χρόνου να κλείσουν τον Ντανιέλε Βέρντε και τον Νέλσον Ολιβέιρα. Η «Ενωση» μπήκε τελικά στον πειρασμό και ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται αποφασισμένος να ολοκληρώσει τις μεταγραφές των δύο παικτών. Όπως φαίνεται μάλιστα το κόστος για την απόκτησή τους, μαζί με τα συμβόλαια που θα υπογράψουν, υπολογίζεται να ξεπεράσει τα 4 εκατ. ευρώ.

Με τον Ολιβέιρα υπάρχει οριστική συμφωνία και είναι θέμα χρόνου να έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Η αμοιβή του θα είναι 1,2 εκατ. ευρώ το χρόνο. Ήδη η Νόριτς προτρέπει τον ποδοσφαιριστή να κλείσει το θέμα, κάτι που θα γίνει εφόσον περάσει από ιατρικές εξετάσεις και βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο. Ο 28χρονος φορ έχει αγωνιστεί στις Ρεν, Πάσος Φερέιρα, Λα Κορούνια, Ρίο Αβε, Νότιγχαμ, Μπενφίκα, Σουόνσι, Ρέντινγκ και Νόριτς. Σε 259 παιχνίδια σε συλλογικό επίπεδο, μετράει 58 γκολ και 14 ασίστ, ενώ είναι 17 φορές διεθνής με την εθνική Πορτογαλίας, έχοντας σκοράρει 2 φορές. Την τελευταία σεζόν έπαιζε δανεικός στη Ρέντινγκ.

Έρχεται και ο Βέρντε

Κοντά σε συμφωνία βρίσκεται η ΑΕΚ και με τον Ιταλό εξτρέμ Ντανιέλε Βέρντε. Με την ομάδα του, τη Ρόμα, υπάρχει ούτως ή άλλως συμφωνία εδώ και αρκετό καιρό, με 1.000.000 ευρώ συν 30% ποσοστό μεταπώλησης. Το πρόβλημα που υπήρχε με τον μάνατζέρ του φαίνεται ότι λύνεται, οπότε είναι θέμα χρόνου να ολοκληρωθεί το deal και να έρθει στην Αθήνα ο 23χρονος παίκτης για τις τελευταίες λεπτομέρειες. O Βέρντε προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα και έχει αγωνιστεί ως δανεικός σε Φροζινόνε, Πεσκάρα, Αβελίνο και Ελλάς Βερόνα. Την περσινή σεζόν, φόρεσε τη φανέλα της Βαγιαδολίδ, με 6 γκολ σε 26 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Copa del Rey.

Όλα αυτά την ώρα που προχωράει με καλούς ρυθμούς η κατασκευή του γηπέδου, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να δείχνει εμπράκτως ότι σκοπεύει να ενισχύσει την ομάδα για τη νέα σεζόν, ώστε να πρωταγωνιστήσει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Exit mobile version