Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Καρπενήσι ΚΝΕ: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 32 μέλη της ΚΝΕ
ΕΛΛΑΔΑ

Καρπενήσι ΚΝΕ: Στο νοσοκομείο με γαστρεντερίτιδα 32 μέλη της ΚΝΕ

Καρπενήσι ΚΝΕ: Με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο του Καρπενησίου 32 νεολαίοι της ΚΝΕ που μετείχαν στο αντιιμπεριαλιστικό διήμερο που οργανώθηκε στο Καρπενήσι.

Καρπενήσι ΚΝΕ: Στο νοσοκομείο Καρπενησίου μεταφέρθηκαν την Κυριακή τα ξημερώματα 32 άτομα, που μετέχουν στο 28ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ που πραγματοποιείται στο Καρπενήσι, με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας. Όπως αναφέρει το tvstar.gr, ο γιατρός του νοσοκομείου Δημήτρης Καρατσίκης ανέφερε ότι οι νεαροί πήγαν εκεί από τις 3 τα ξημερώματα με διάρροια και εμετούς. Στο νοσοκομείο υποβλήθηκαν σε θεραπεία. Κάποιοι παραμένουν σε καλή κατάσταση και πήραν εξιτήριο. Η κατάσταση της υγείας τους πάντως δεν εμπνέει ανησυχία. Σε ό,τι αφορά τις αιτίες έγινε γνωστό ότι έχουν σχέση με το νερό που ήπιαν κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τους. Ειδικότερα, την Παρασκευή το απόγευμα είχε οργανωθεί πεζοπορία στον Καρπενησιώτη ποταμό, από όπου η ομάδα των νεαρών ήπιε νερό.

Σύμφωνα με το μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, Κώστα Μπασδέκη, που μίλησε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, «από τις 3 τα ξημερώματα μεταφέρθηκαν σταδιακά με συμπτώματα γαστρεντερίτιδας, δηλαδή διάρροια και εμετούς 32 άτομα στο νοσοκομείο Καρπενησίου. Οι περισσότεροι τα ξημερώματα πήραν εξιτήριο και έφυγαν από το νοσοκομείο και ήδη ταξιδεύουν για τα σπίτια τους. Στις 3 το μεσημέρι πήρανε εξιτήριο και οι δύο τελευταίοι νεολαίοι που είχαν παραμείνει στο νοσοκομείο και ήδη ετοιμάζονται να ταξιδεύσουν για Θεσσαλονίκη». Ο κ. Μπασδέκης εξήγησε πως «δεν ήταν κάτι πολύ σημαντικό αλλά μεταφέρθηκαν προληπτικά στο νοσοκομείο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις