Βασιλική Μιλλούση: Γάμος στα κρυφά – Οι φωτογραφίες με τον Πετρούνια στο instagram

ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Βασιλική Μιλλούση: Γάμος στα κρυφά – Οι φωτογραφίες με τον Πετρούνια στο instagram

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Βασιλική Μιλλούση: Στα κρυφά παντρεύτηκαν Μιλλούση και Πετρούνιας, ανακοινώνοντας στο instagram μια εβδομάδα αργότερα το χαρμόσυνο γεγονός.

13.07.2019 | 12:30

Βασιλική Μιλλούση: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Βασιλική Μιλλούση, η οποία σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτα της με τον Λευτέρη Πετρούνια. Το βράδυ της Παρασκευής το ζευγάρι ανακοίνωσε στους διαδικτυακούς του φίλους στο instagram πως παντρεύτηκε και δημοσίευσε και τις πρώτες φωτογραφίες. Σ’ αυτές, ο Λευτέρης και η Βασιλική, ντυμένοι στα λευκά, πόζαραν ευδιάθετοι.

Το ζευγάρι αν και πολλά χρόνια μαζί δεν διστάζει συχνά να μοιράζεται με τους φίλους και τους followers του τρυφερές στιγμές, ενώ η φετινή χρονιά φαίνεται ότι ήταν εκείνη που άλλαξε καθοριστικά τη ζωή και των δυο τους, τόσο σε ό,τι είχε να κάνει με την επαγγελματική τους ζωή, όσο και με την εξέλιξη της προσωπικής τους σχέσης. «Μια εβδομάδα η κυρία του κυρίου. Δεν είναι και άσχημα.», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε, αφήνοντας να εννοηθεί πώς ο γάμος τους έγινε πριν μια εβδομάδα.

Βασιλική Μιλλούση: Πανέμορφη, μέσα στο πολύ μοντέρνο νυφικό outfit

Βασιλική Μιλλούση: Η στιγμή που ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της

Όπως έγινε γνωστό και μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση, σε λίγους μήνες εκείνη και ο επίσης πρωταθλητής, Λευτέρης Πετρούνιας θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους μωρό. Ο Πετρούνιας εκμυστηρεύτηκε στο κοινό του, ότι από τότε που έμαθε το φύλο του παιδιού γράφτηκε σε σεμινάρια… για να μάθει να κάνει κοτσιδάκια! Η Βασιλική Μιλλούση μίλησε και για τη στιγμή, που του αποκάλυψε πως είναι έγκυος. Μάλιστα, βρήκε έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο για να το κάνει, αφού είχε κολλήσει το τεστ εγκυμοσύνης της στον τοίχο. Ο Λευτέρης, όμως, άργησε να το καταλάβει. Αυτό το αστείο στιγμιότυπο, η ίδια το έχει απαθανατίσει σε βίντεο.

Βασιλική Μιλλούση: Οι φωτογραφίες που ανέβασε με τη φουσκωμένη κοιλίτσα

Βασιλική Μιλλούση: Το μικροκαμωμένο κορίτσι, με τη μεγάλη καριέρα

Η Βασιλική Μιλλούση γεννήθηκε στις 4 Μαΐου του 1984 (Ταύρος στο ζώδιο) στην Αθήνα και συγκεκριμένα στην περιοχή του Ταύρου. Είναι από τα λαμπρότερα παραδείγματα Ελληνίδων αθλητριών της ενόργανης γυμναστικής. Από πολύ μικρή ηλικία, μόλις 4 ετών, η Βασιλική Μιλλούση ασχολήθηκε με τη γυμναστική. Ξεκίνησε τον πρωταθλητισμό από τα παιδικά της χρόνια και, όπως έχει η ίδια δηλώσει, αυτό την ανάγκασε να στερηθεί πολλά πράγματα από την παιδική της ηλικία. Πήγε σε αθλητικό σχολείο και το σχολικό την πήγαινε κάθε πρωί στο σχολείο μετά την προπόνηση και, όπως οι περισσότεροι μαθητές- αθλητές, έπρεπε να ξυπνάει στις 6 το πρωί. Ταυτόχρονα, έπρεπε να έχει συνεχώς τον έλεγχο του βάρους της και η ζυγαριά ήταν ένας παράγοντας που της προκαλούσε μεγάλο άγχος.

Παρόλα αυτά, η αφοσίωση της τη δικαίωσε. Σε ηλικία μόλις 16 ετών κέρδισε το εισιτήριό της για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ το 2000. Αυτή όμως ήταν μόνο η 1η της Όλυμπιάδα. Δώδεκα χρόνια αργότερα, η Βασιλική Μιλλούση, έχοντας κερδίσει πολύτιμη εμπειρία, παίρνει ξανά την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες το 2012 στο Λονδίνο.

Η Βασιλική Μιλλούση, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο το 2016, έδωσε τον τελευταίο της αγώνα και αποφάσισε να αποσυρθεί έχοντας ωστόσο γράψει ιστορία στην ενόργανη γυμναστική. Πάλεψε μάλιστα και έσπασε τη νόρμα που θέλει τις αθλήτριες της ρυθμικής να «συνταξιοδοτούνται» μετά τα 20. Συνολικά έχει κερδίσει περισσότερα από 15 μετάλλια σε διεθνείς και ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Μέσα στις μελλοντικές προσδοκίες της, είναι να μεταδώσει τις γνώσεις της στα νέα ταλέντα αλλά και ο σχεδιασμός ρούχων. Άλλωστε, πριν τους Ολυμπιακούς του 2012, είχε σχεδιάσει t-shirt που βγήκαν στην αγορά από τον ιταλικό οίκο Freddy και τα έσοδα πήγαν στο «Χαμόγελο του παιδιού». Όπως έχει δηλώσει, λατρεύει τη μόδα.

Η Βασιλική Μιλλούση, είναι πλέον παντρεμένη με τον “βασιλιά” των κρίκων Λευτέρη Πετρούνια και σε λίγο καιρό θα γίνει μανούλα!

Exit mobile version