Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Μαντόνα – Τούπακ: Η επιστολή χωρισμού και ο απίστευτος λόγος που την παράτησε
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Μαντόνα – Τούπακ: Η επιστολή χωρισμού και ο απίστευτος λόγος που την παράτησε

Μαντόνα - Τούπακ: H ερωτική επιστολή του ράπερ Tupac που εξηγεί γιατί χώρισε την Madonna το 1995 τίθεται σε δημοπρασία.

Μαντόνα – Τούπακ: Σε δημοπρασία θα τεθεί η διάσημη ερωτική επιστολή που είχε στείλει ο ράπερ, Τούπακ Σακούρ στην Μαντόνα. Η πώληση της διαβόητης ερωτικής επιστολής προς την Μαντόνα από τον ράπερ Τούπακ Σακούρ βρίσκεται σε εκκρεμότητα εδώ και χρόνια, καθώς γίνονται απόπειρες για την δημοπράτησή της. Βέβαια η ποπ σταρ προσπαθεί να την μπλοκάρει μέσω της δικαστικής οδού. Τώρα επανέρχεται στο προσκήνιο καθώς η τιμή της έχει εκτοξευθεί και σε περίπτωση πώλησης της θα κοστίζει μία ολόκληρη περιουσία.

Ο ράπερ έγραψε την επιστολή χωρισμού όταν ήταν στη φυλακή τον Ιανουάριο του 1995 και το χειρόγραφο, υπογεγραμμένο σημείωμα βγαίνει σε δημοπρασία μέσω της εταιρείας αναμνηστικών Gotta Have Rock & Roll… με τιμή εκκίνησης τα 100.000 δολάρια. Υπολογίζεται η τελική τιμή τη ερωτικής επιστολής να φτάσει τις 300.000 δολάρια. Να υπενθυμίσουμε ότι ο ράπερ δολοφονήθηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 1996, έχοντας δεχτεί 5 σφαίρες, αφήνοντας την τελευταία του πνοή μια βδομάδα αργότερα στο νοσοκομείο από εσωτερική αιμορραγία.

Μαντόνα – Τούπακ

Μαντόνα – Τούπακ: Ο λόγος που χώρισε τη βασίλισσα της ποπ

Στο τριών σελίδων σημείωμα χωρισμού ο Τούπακ “ομολογεί” ότι χώρισε με την Μαντόνα επειδή είναι… λευκή. Συγκεκριμένα, όπως αποκαλύπτεται από το γράμμα, ο ράπερ, έδωσε τέλος στη σχέση του με τη Μαντόνα, γιατί φοβόταν ότι το να βγαίνει με μια λευκή γυναίκα θα μπορούσε να βάλει σε κίνδυνο την καριέρα του. Η Μαντόνα έχει ήδη προσφύγει στη δικαιοσύνη κατά της πρώην συνεργάτιδας και φίλης της Νταρλίν Λατζ ώστε να εμποδίσει την πώληση ωστόσο η μήνυσή της απορρίφθηκε από τον δικαστή που την εξέτασε κι έτσι η Λατζ πώλησε την επιστολή στον ηλεκτρονικό οίκο δημοπρασιών.

Η νομική μάχη δεν τελείωσε εκεί, διότι η Μαντόνα άσκησε έφεση… αλλά μόλις τον περασμένο μήνα ανακοινώθηκε πως η δημοπρασία της επιστολής θα γίνει και η υποβολή προσφορών θα ξεκινήσει στις 17 Ιουλίου. Μέρος των εσόδων από τη δημοπρασία θα δοθεί στον breastcancer.org, καθώς η Νταρλίν έχει επιζήσει από τον καρκίνο του μαστού. Ο Τούπακ πέθανε στις 13 Σεπτεμβρίου 1996.

Μαντόνα – Τούπακ: Δεν ήθελα ποτέ να σε πληγώσω

“Το να σε δουν με ένα μαύρο άντρα δεν πρόκειται να βάλει σε κίνδυνο την καριέρα σου, αν μη τι άλλο θα σε κάνει να φαίνεσαι πιο ανοιχτόμυαλη και συναρπαστική”, γράφει ο Tupac. “Για εμένα, όμως, τουλάχιστον βάσει της προηγούμενης αντίληψής μου λόγω της “εικόνας” που είχα για τον εαυτό μου, (σημαίνει) πως θα απογοητεύσω τους μισούς ανθρώπους που με έκαναν αυτό που νόμιζα πως είμαι. Δεν ήθελα ποτέ να σε πληγώσω, μπορείς να το καταλάβεις αυτό;”.

Πρώτα απ’ όλα πρέπει να σου ζητήσω συγγνώμη επειδή, όπως είπες, δεν υπήρξα ο φίλος που ήξερα πως μπορώ να είμαι”.

Στη συνέχεια, αναφερόμενος σε μια προκλητική για τον ίδιο δήλωση που είχε κάνει η Madonna, γράφει: “Σε μια συνέντευξη που είπες “έχω βάλει στόχο να αποκαταστήσω όλους τους ράπερ και τους παίκτες του μπάσκετ'”ή κάτι τέτοιο, εκείνα τα λόγια με πλήγωσαν βαθιά. Δεν ήξερα πως είχες σχέση και με άλλους ράπερ πέρα από εμένα. Ήταν τότε που, λόγω του πόνου (που ένιωσα) και του φυσικού ενστίκτου να ανταποδώσω και να υπερασπιστώ τη καρδιά και τον εγωισμό μου, είπα πολλά πράγματα. Μπορείς να με καταλάβεις;”.

“Έκτοτε, όπως μπορείς να δεις, ωρίμασα τόσο πνευματικά όσο και διανοητικά, συνεχίζει. Πλέον δεν με ενδιαφέρει το πώς με αντιλαμβάνεται ο κόσμος. Σε παρακαλώ, κατάλαβε την προηγούμενη στάση μου ως τη στάση ενός νεαρού άντρα με περιορισμένη εμπειρία με ένα απίστευτα διάσημο σύμβολο του σεξ”, καταλήγει ο ράπερ στην επιστολή του.

Η επιστολή με την οποία 0 Τούπακ χώρισε τη Μαντόνα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις