Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Φορτούνης: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τη μαγνητική
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Φορτούνης: Ξέσπασε σε κλάματα μετά τη μαγνητική

Φορτούνης: Δεν πίστευε στα αυτιά του και στα μάτια του ο Κώστας Φορτούνης όταν έκανε τη μαγνητική και διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ρήξη χιαστού

Φορτούνης: Σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση ήταν ο Κώστας Φορτούνης μετά τη μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε το βράδυ της Παρασκευής (11/7). Ο αρχηγός του Ολυμπιακού ξέσπασε σε κλάματα καθώς δεν μπορούσε να πιστέψει πώς είχε υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού. Παρά την ανησυχία του γιατρού των «ερυθρόλευκων» Χρήστου Θέου ότι μπορεί να είναι κάτι σοβαρό, ο ίδιος είδε να υποχωρεί το πρήξιμο από το γόνατό του μία μέρα μετά το φιλικό με το Αμβούργο. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να βγάλει τις άσχημες σκέψεις από το μυαλό του, ωστόσο οι εξετάσεις ήρθαν δυστυχώς να τον διαψεύσουν.

Ο Φορτούνης, που σκέφτεται ήδη την ημέρα της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους, θα μπει στο χειρουργείο στις 20 του μήνα. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμη για υπολογισμούς, αλλά σε πρώτη φάση η ιατρική εκτίμηση αναφέρει ότι θα επιστρέψει σε έξι μήνες. Τον Ιανουάριο, αν όλα πάνε καλά, θα είναι σε θέση να ξαναμπεί στο γήπεδο, οπότε ο βασικός στόχος για τον ίδιο και τον Ολυμπιακό είναι να προλάβει τα πλέι οφ που θα ξεκινήσει αρχές Μαρτίου.

Η επόμενη μέρα

Ο προγραμματισμός του Ολυμπιακού είναι λογικό ότι μπαίνει σε άλλη βάση μετά τον τραυματισμό του Φορτούνη. «Τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς! Είμαστε όλοι δίπλα σου αρχηγέ και σε περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι στο πλευρό σου» ήταν η επίσημη αντίδραση των «ερυθρόλευκων» μέσω twitter. Δεν είχε περάσει καιρός από την ανανέωση του συμβολαίου του για ακόμη τέσσερα χρόνια, έπειτα από συμφωνία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Σε πρώτη φάση ο Ματιέ Βαλμπουενά είναι αυτός που θα αναλάβει το ρόλο του αντι-Φορτούνη. Όποιος παίκτης και να αποκτηθεί, ακόμη και σήμερα, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής, οπότε στα παιχνίδια με τη Βικτόρια Πλζεν στις 23 και 30 του μήνα για τον δεύτερο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ ο Πέδρο Μαρτίνς θα πάει με τους παίκτες που έχει τώρα στη διάθεσή του. Ακούστηκε το όνομα του Ζοάο Καρβάλιο από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως η κατάσταση δεν είναι ξεκάθαρη διότι κι εκείνος αντιμετωπίζει τραυματισμό που θα τον κρατήσει πιθανότατα μακριά από τη δράση μέχρι τον Αύγουστο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις