Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Σάκης Ρουβάς – Έλενα Παπαρίζου: Συνεργασία “φωτιά” τον φετινό χειμώνα
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Σάκης Ρουβάς – Έλενα Παπαρίζου: Συνεργασία “φωτιά” τον φετινό χειμώνα

Σάκης Ρουβάς - Έλενα Παπαρίζου: Φωτιά ετοιμάζονται να βάλουν οι δύο καλλιτέχνες Ρουβάς - Παπαρίζου τη χειμερινή σεζόν με νέο σχήμα.

Σάκης Ρουβάς Έλενα Παπαρίζου: Σάκης Ρουβάς και Έλενα Παπαρίζου αποφάσισαν να συνεργαστούν μαζί τον ερχόμενο χειμώνα στο Estate, κάτι που έχει ενθουσιάσει το φανατικό κοινό και των δύο. Οι δύο καλλιτέχνες, που έχουν εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision, έχουν εξαιρετική χημεία επί σκηνής αλλά και ως συνεργάτες, κάτι το οποίο είδαμε στο The Voice, όπου ήταν κριτές. Οι συναντήσεις τους είναι συχνές το τελευταίο διάστημα, καθώς προετοιμάζουν το πρόγραμμα τους, το οποίο θα περιλαμβάνει βέβαια και τα τραγούδια που έχουν ερμηνεύσει στην Eurovision.

Ταιριάζουν οι φωνές τους, το στιλ των τραγουδιών τους είναι κοντά, ενώ έχουν και οι δύο ανεπτυγμένη την αίσθηση του χιούμορ. Έτσι, ο Σάκης και η Έλενα αποφάσισαν να συμπράξουν τη νέα χειμερινή σεζόν με ένα δυνατό μουσικό σχήμα. Να σημειωθεί, ότι οι δύο καλλιτέχνες έχουν κάνει μαζί ντουέτο πριν από 11 χρόνια στο Fever, σχήμα που είχε ενθουσιάσει και τότε όλους τους θαμώνες του μαγαζιού.

Σάκης Ρουβάς- Έλενα Παπαρίζου: Όταν ένωσαν τις φωνές τους στο Fever

Σάκης Ρουβάς: Η νέα του εκπομπή στον ΣΚΑΙ

Το νέο του εγχείρημα ανακοίνωσε ο Σάκης Ρουβάς στην εκπομπή After Dark του Θέμη Γεωργαντά, χωρίς ωστόσο να δώσει πολλές πληροφορίες σχετικά. Η εκπομπή του, που είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ με τη ζωή ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή, θα προβάλλεται από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν.

Μεταξύ άλλων είπε στον Θέμη Γεωργαντά: “Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΙ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια”.

“Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι’ αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο”

Σάκης Ρουβάς: Όσα είπε στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις