Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Νεϊμάρ: Εχασε 375.000 ευρώ επειδή δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Παρί
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Νεϊμάρ: Εχασε 375.000 ευρώ επειδή δεν πήγε στην πρώτη προπόνηση της Παρί

Νεϊμάρ: Το σίριαλ με την αποχώρηση του Νεϊμάρ συνεχίζεται με τον Βραζιλιάνο σταρ να χάνει το πρώτο μπόνους καλής συμπεριφοράς που έχει στο συμβόλαιό του

Νεϊμάρ: Το σίριαλ με τη μεταγραφή του Νεϊμάρ από την Παρί Σεν Ζερμέν στην Μπαρτσελόνα συνεχίζεται. Και όπως φαίνεται θα έχει ακόμη πολλά επεισόδια. Ο Βραζιλιάνος σταρ έχει συνηθίσει άλλωστε η ζωή του, εντός και εκτός γηπέδων, να θυμίζει… σαπουνόπερα. Στην προσπάθειά του μάλιστα να πείσει τους ανθρώπους της Παρί να τον αφήσουν να φύγει, έχασε σε πρώτη φάση 375.000 ευρώ. Το συγκεκριμένο ποσό αντιστοιχούσε σε μπόνους καλής συμπεριφοράς και θα το έπαιρνε εφόσον ήταν συνεπής στην πρώτη βασική υποχρέωσή του για φέτος.

Ο Νεϊμάρ έπρεπε απλά να εμφανιστεί στην προπόνηση της γαλλικής ομάδας στις 8 Ιουλίου, για να προσθέσει αυτά τα χρήματα στους λογαριασμούς του. Η απόφασή του να μην δώσει το παρών έχει να κάνει με προφανή λόγο. Εδώ και αρκετό καιρό ο Λιονέλ Μέσι τον έχει καλέσει να επιστρέψει στη Βαρκελώνη και ο Βραζιλιάνος το θέλει όσο τίποτε άλλο. Έπειτα από τόσα χρόνια… ταλαιπωρίας στα ευρωπαϊκά γήπεδα, είναι πεπεισμένος ότι η γη της επαγγελίας για τον ίδιο είναι η Μπαρτσελόνα.

Σε φιλανθρωπία τα 375.000 ευρώ

Ωστόσο, τα 375.000 ευρώ που είναι… ευτελές ποσό μπροστά στα εκατομμύρια που έχει βγάλει από το ποδόσφαιρο ο Νεϊμάρ, δεν θα πάνε χαμένα. Όπως αναφέρουν ισπανικά και γαλλικά μέσα ενημέρωσης, κάποια από αυτά θα καταλήξουν σε φιλανθρωπίες και δεν θα παραμείνουν στο ταμείο της Παρί Σεν Ζερμέν. Η υπόθεση πάντως φάνηκε να μπλέκει ακόμη περισσότερο, όταν ο πατέρας του Νεϊμάρ εμφανίστηκε να δηλώνει ότι ήταν γνωστό πώς ο γιος του δεν μπορούσε να εμφανιστεί στο Παρίσι πριν από τις 15 του μήνα.

Λίγες μέρες αργότερα έγινε γνωστό ότι ο 27χρονος παίκτης είχε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον συμπατριώτη του και αθλητικό διευθυντή του γαλλικού συλλόγου, Λεονάρντο, για να του ξεκαθαρίσει ότι επιθυμία του είναι να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Είναι γνωστό άλλωστε ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τους Καταλανούς και το μόνο που απομένει είναι να ρίξει τις απαιτήσεις της η Παρί και να πει το «ναι» στην αποχώρησή του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις