Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Λίβερπουλ: Αεροπλανική… καζούρα στην αποστολή της Μάντσεστερ Γ. στο Περθ (vid)
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Λίβερπουλ: Αεροπλανική… καζούρα στην αποστολή της Μάντσεστερ Γ. στο Περθ (vid)

Λίβερπουλ: Οπαδοί της Λίβερπουλ έστειλαν αεροπλάνο στην προπόνηση της Γιουνάιτεντ στο Περθ της Αυστραλίας με μήνυμα που έγραφε «6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης»

Λίβερπουλ: Είναι γνωστή η δύναμη των οπαδών της Λίβερπουλ ανά την υφήλιο. Ειδικά στην Αυστραλία και το Περθ όπου προετοιμάζεται αυτό τον καιρό η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, οι «κόκκινοι» έχουν στήσει μεγάλη παροικία. Γι’ αυτό και αποφάσισαν να κάνουν καζούρα στην αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που βρίσκεται αυτή την περίοδο εκεί. Την ώρα λοιπόν που γινόταν η προπόνηση, μπροστά σε 14.000 κόσμο, άρχισε να πετάει στον ουρανό του γηπέδου ένα αεροπλάνο με ένα πανό που έγραφε: «Λίβερπουλ, έξι φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης».

Το σκηνικό ήταν απίστευτο και το χιούμορ των φίλων των «reds» πραγματικά μοναδικό σε έμπνευση. Αρκετοί που βρίσκονται στο γήπεδο σήκωσαν τα κινητά τους προς τον ουρανό, προκειμένου να καταγράψουν το γεγονός, που έκανε μέσω social media το γύρο του πλανήτη. Ενας από αυτούς, ο δημοσιογράφος Πολ Χιρστ που εργάζεται στους «Times», φρόντισε να το ανεβάσει στο twitter και να ασχοληθεί αρκετά με το τρολάρισμα των οπαδών της Λίβερπουλ. Ο συγκεκριμένος ρεπόρτερ ακολουθεί την αποστολή της Γιουνάιτεντ στην περιοδεία που κάνει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

«Κόκκινο πάρτι» στη Μελβούρνη

Μπορεί η Γιουνάιτεντ να προσπαθεί με αυτό τον τρόπο να διατηρήσει το κοινό της σε όλες τις ηπείρους, αλλά η αλήθεια είναι ότι απέχει πολύ από τη δυναμική της Λίβερπουλ. Κανείς άλλωστε δεν έχει ξεχάσει το «κόκκινο πάρτι» που είχε στηθεί πριν από έξι χρόνια στη Μελβούρνη σε μια ανάλογη περιοδεία των «reds». Το γήπεδο είχε 95.000 κόσμο που αποθέωσε τους παίκτες και τραγουδούσε το «You ”ll never walk alone» όπως δεν έχει ξανακουστεί ποτέ εκτός «Ανφιλντ», που είναι η φυσική έδρα της Λίβερπουλ.

Γι’ αυτό και η κίνηση των οπαδών στο Περθ να σηκώσουν ολόκληρο αεροπλάνο για να κάνουν καζούρα στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ προκάλεσε μόνο θετικά σχόλια. Ακόμη και οι οπαδοί των «κόκκινων διαβόλων» που βρίσκονταν στο γήπεδο εκείνη τη στιγμή, αντιμετώπισαν την κατάσταση με χαμόγελο. Δεν ήταν εύκολο να το αγνοήσουν, όπως άλλωστε και οι παίκτες του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις