Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου: Συνεργάτιδα Βερναρδάκη απαντά για την κατάσταση στο Μέγαρο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου: Συνεργάτιδα Βερναρδάκη απαντά για την κατάσταση στο Μέγαρο

Κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου: Τι έγραψε στο facebook για τις κλειδωμένες πόρτες του Μαξίμου, η Μάγκυ Δούση συνεργάτιδα του Βερναρδάκη μέχρι την Κυριακή και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου: Σε ψυχρό κλίμα και… γρήγορα έγινε η παράδοση-παραλαβή στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ Κυριάκου Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα. Οι δύο πολιτικοί αρκέστηκαν στα εντελώς τυπικά. Οι φωτογραφίες που αποτύπωσαν τις τελευταίες στιγμές του Αλέξη Τσίπρα, δίπλα στον νέο ένοικο του Μεγάρου Μαξίμου, έδειξαν ότι οι δύο άνδρες δεν κοιτάχτηκαν ούτε για μια στιγμή στα μάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η «Καθημερινή», στη στήλη Κονκλάβιο, όταν έκλεισε η πόρτα πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησαν και οι τελευταίοι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, τότε η νέα ομάδα άρχισε να εξερευνά τον χώρο και άρχισαν οι αποκαλύψεις. Για άγνωστο λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη στην Καθημερινή, οι πόρτες των γραφείων στο Μαξίμου ήταν… κλειδωμένες.

Τα στελέχη της νέας κυβέρνησης ήταν έτοιμα να φωνάξουν κλειδαρά όταν ενημερώθηκαν ότι τα κλειδιά τα είχε εργαζόμενος στο Μαξίμου, ο οποίος και ενημερώθηκε και έφτασε με τα κλειδιά. Και δεν ήταν μόνο αυτό το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αναφέρεται επίσης, το Μέγαρο Μαξίμου ήταν «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω στη στήλη της Καθημερινής. Αν επαληθευτούν οι πληροφορίες, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχεδιάζει να εγκατασταθεί λίγα μέτρα πιο μακριά, στο κτίριο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ενώ το Μέγαρο Μαξίμου θα χρησιμοποιείται μόνο εθυμοτυπικά, για συναντήσεις με ξένους ηγέτες και άλλους παράγοντες του δημοσίου βίου.

Κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου: Η απάντηση υποψήφιας του ΣΥΡΙΖΑ

Μια πρώτη απάντηση -μόνο για το σκέλος των κλειδωμένων θυρών και όχι… της τσιγαρίλας- δίνεται από την κ. Μάγκυ Δούση, συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Χριστόφορου Βερναρδάκη και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Η ίδια, με ανάρτησή της στο Facebook αναφέρει πως εκείνη κλείδωσε τις πόρτες, τονίζοντας πως ακολούθησε την συνηθισμένη, καθημερινή πρακτική, αφήνοντας αιχμές για το ρεπορτάζ της εφημερίδας. Συγκεκριμένα αναφέρει: «Εγώ όταν έφυγα την Κυριακή, κλείδωσα και άφησα τα κλειδιά στον αστυνομικό στο ισόγειο όπως κάναμε κάθε μέρα φεύγοντας από το γραφείο… Αλλά για τον ΣΚΑΙ και την καθημερινή αυτό είναι είδηση».

Δείτε την ανάρτηση – απάντηση για τις κλειδωμένες πόρτες του Μαξίμου

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις