Άδωνις – Ευγενία: Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram μετά την ορκωμοσία

LIFESTYLE

Άδωνις – Ευγενία: Το τρυφερό μήνυμα στο Instagram μετά την ορκωμοσία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άδωνις - Ευγενία: Έχοντας στο πλευρό του η σύζυγό του Ευγενία Μανωλίδου και τον μικρό του γιο, έφτασε στο Προεδρικό Μέγαρο ο νέος υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

10.07.2019 | 17:09

Άδωνις – Ευγενία: Η Ευγενία Μανωλίδου θέλησε να συγχαρεί το σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, που αναλαμβάνει καθήκοντα στο υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ορκίστηκε χθες μαζί με όλο το νέο κυβερνητικό σχήμα και από το πλευρό του δεν έλειψε η σύζυγός του, ούτε μία στιγμή. Η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος, παρευρέθηκε στην ορκωμοσία μαζί με τον μικρό γιο της, Αλκαίο, που έκλεψε τις εντυπώσεις. Λίγες ώρες μετά από την ορκωμοσία της κυβέρνησης Μητσοτάκη, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και συνεχάρη το σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη με ένα τρυφερό μήνυμα. Στη λεζάντα που συνόδευε τις εικόνες έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο υπερήφανη είμαι για εσένα και σίγουρη πως θα τα καταφέρεις τόσο καλά για άλλη μια φορά… Να δούμε την Ελλάδα μας όπως της αξίζει!».

Η σύζυγός του δε θα μπορούσε να απουσιάζει από αυτή τη στιγμή, αφού καθ’ όλη τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα εκείνη τον στήριζε έμπρακτα, μοιράζοντας ακόμη και φυλλάδια. Η μουσικός συνόδευσε τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μαρούσι και δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια την αγάπη της, πιάνοντας έναν – έναν τους παρευρισκόμενους και μιλώντας μαζί τους. Με κοντό σορτς και μπλούζα με το πρόσωπο του Άδωνι και σύνθημα «#εμείς Άδωνις στα Βόρεια» η Μανωλίδου μοίρασε φυλλάδια και φίλησε στο στόμα το σύζυγό της. Η Ευγενία Μανωλίδου για την ορκωμοσία επέλεξε ένα γαλάζιο φόρεμα, αρκετά καλοκαιρινό, ενώ ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετη και συγκινημένη.

Όταν μοίραζε φυλλάδια με καυτό σορτσάκι

Δείτε ακόμη: 

Άδωνις – Μανωλίδου: “Μαζί μέχρι το τέλος του κόσμου”

Exit mobile version