Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάγκυ Δούση: Οι κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου και το κορίτσι που “κρύβεται” από πίσω
ΕΛΛΑΔΑ

Μάγκυ Δούση: Οι κλειδωμένες πόρτες στο Μαξίμου και το κορίτσι που “κρύβεται” από πίσω

Μάγκυ Δούση: Η Μάγκη Δούση έδωσε την δική της απάντηση στο δημοσίευμα της Καθημερινής που ήθελε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να ήρθε αντιμέτωπος με “τσιγαρίλα” και κλειδωμένες πόρτες.

Μάγκυ Δούση: Σήμερα, πολλοί ήταν αυτοί που γνώρισαν την Μάγκυ Δούση, τη νεαρή συνεργάτιδα του Χριστόφορου Βερναρδάκη που απάντησε στο δημοσίευμα της Καθημερινής για τα τσιγάρα και την… μπίχλα στο Μαξίμου, αλλά και τις κλειδωμένες πόρτες.  Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε η «Καθημερινή», στη στήλη Κονκλάβιο, όταν έκλεισε η πόρτα πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και αποχώρησαν και οι τελευταίοι συνεργάτες του πρώην πρωθυπουργού, τότε η νέα ομάδα άρχισε να εξερευνά τον χώρο και άρχισαν οι αποκαλύψεις. Για άγνωστο λόγο, σύμφωνα με όσα αναφέρει η στήλη στην Καθημερινή, οι πόρτες των γραφείων στο Μαξίμου ήταν… κλειδωμένες.

Τα στελέχη της νέας κυβέρνησης ήταν έτοιμα να φωνάξουν κλειδαρά όταν ενημερώθηκαν ότι τα κλειδιά τα είχε εργαζόμενος στο Μαξίμου, ο οποίος και ενημερώθηκε και έφτασε με τα κλειδιά. Και δεν ήταν μόνο αυτό το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως αναφέρεται επίσης, το Μέγαρο Μαξίμου ήταν «ποτισμένο» στη μυρωδιά του τσιγάρου. «Μπίχλα από τσιγάρο» ήταν η έκφραση του ανθρώπου που αποκάλυψε τα παραπάνω στη στήλη της Καθημερινής. Η Μάγκυ Δούση, συνεργάτιδα στο πολιτικό γραφείο του Χριστόφορου Βερναρδάκη, σε ανάρτησή της άφησε αιχμές για το δημοσίευμα τονίζοντας σε ανάρτησή της πως εκείνη κλείδωσε τις πόρτες.

Μάγκυ Δούση: Ποιο είναι αυτό το κορίτσι;

Αρκετοί, έψαξαν να βρουν λίγες ακόμη λεπτομέρειες για το ωραίο αυτό κορίτσι, του ΣΥΡΙΖΑ. Την Μάγκυ Δούση την αποκαλούσαν μέσα από δημοσιογραφικούς τίτλους όπως «Η σέξι επικοινωνιολόγος του ΣΥΡΙΖΑ» και τα δημοσιεύματα αναφέρονταν σε βιογραφικά στοιχεία όπως «έχει σπουδάσει Γεωπονία». Η Μάγκυ Δούση γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Σπούδασε Τοπογράφος Μηχανικός με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη του Αγροτικού Χώρου, παράλληλα ολοκληρώνει τις σπουδές της στις Πολιτικές Επιστήμες στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Μάγκυ Δούση – Αλέξης Τσίπρας

Από το 2015 ήταν σύμβουλος για θέματα στρατηγικής επικοινωνίας στο Μαξίμου.

Πριν λίγο καιρό, η Μάγκυ Δούση μίλησε στο The Caller για την απώλεια του πατέρα που έχασε ξαφνικά σε ηλικία μόλις 11 ετών, για το ταξίδι όνειρο ζωής να βρεθεί στην Αμερική, για την… αντισυμβατική στάση που κρατά απέναντι στη ζωή αλλά και για την πολιτική που την γοήτευσε από πολύ μικρή.

«Τον μπαμπά μου τον έχασα όταν ήμουν 11 ετών. Ήταν πολύ νέος, μόλις 42 ετών έφυγε από καρδιακή προσβολή. Αυτή η φωτογραφία είναι από το τελευταίο μας καλοκαίρι. Του είχα τεράστια αδυναμία, ήταν μηχανολόγος- μηχανικός και εργαζόταν στον ΟΣΕ. Η μητέρα μου δεν εργαζόταν όμως μας μεγάλωσε παρ’ όλες τις δυσκολίες. Κλήθηκε στα 33 της να αναθρέψει δυο παιδιά και την θαυμάζω για την υπερδύναμη της! Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τον πατέρα μου ήταν σε ηλικία 7-8 ετών όταν έκανα κούνια στην παιδική χαρά. Ένα παιδί που ξέφυγε από την προσοχή της γιαγιά του ερχόταν όλη την ώρα εκεί που έκανα κούνια με την ξαδέλφη μου περνώντας ανάμεσά μας με αποτέλεσμα να τον χτυπήσω λίγο.

Ήταν ο σούπερ μπαμπάς

Τότε η γιαγιά του άρχισε να φωνάζει και με ρώτησε ποιος με συνοδεύει. Πήγα, λοιπόν, στο πατέρα μου κι αφού με ρώτησε αν έφταιγα τότε μου είπε ”εφόσον δεν έφταιγες δεν με χρειάζεσαι. Θα πας πίσω και θα της πεις ότι δεν έφταιγες! Πρέπει να υπερασπιστείς μόνη σου τον εαυτό σου γιατί δεν θα είμαι πάντα εκεί…”. Η απώλεια του πατέρα μου ήταν ζόρικη. Ήταν ο σούπερ μπαμπάς, ήθελε να παίζει μαζί μας. Την επομένη που ”έφυγε” πήγα στο σχολείο γιατί δεν ήθελα να με λυπηθεί κανείς, όταν όμως όλοι μου έλεγαν ”τι κρίμα” τότε ήταν που δεν ήθελα να ξαναπάω».

Μάγκυ Δούση: Από 13 ετών ήμουν πνεύμα αντιλογίας

«Το 2006 που οι πρόσφυγες φιλοξενούνταν σε Πύλη στον Πειραιά πηγαίναμε εθελοντές για να τακτοποιήσουμε την αποθήκη, να βοηθήσουμε στη διανομή γευμάτων αλλά το καλύτερο που συνέβη εκεί ήταν όταν μαζί με τα προσφυγόπουλα ζωγραφίσαμε την γειτονιά που θέλουν να ζουν…. Από μικρή ήμουν πολύ δυναμική όσον αφορά τα κοινά. Υπήρξα πρόεδρος του 15μελους στο σχολείο, έκανα καταλήψεις, πρώτη φορά δραστηριοποιήθηκα με το Νόμο Αρσένη. Στο Πανεπιστήμιο πάλι ήμουν για πολλά χρόνια διεκδικητική. Έχω διαδηλώσει ακόμα και κατά των Ολυμπιακών Αγώνων. Από 13 ετών ήμουν πνεύμα αντιλογίας».

Απόλαυσα πολύ τη συνεργασία μου με τον Νάσο Ηλιόπουλο κατά τη διάρκεια της υποψηφιότητάς του για το Δήμο της Αθήνας. Είμαι ο άνθρωπος που έκανε την καμπάνια του. Τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί δίδαξε ήθος στην πολιτική σκηνή και έκανε πολύ ωραία δουλειά. Δίπλα του είναι η Κωνσταντίνα Βούλγαρη, η σκηνοθέτιδα της καμπάνιας».

«Πριν μεταπηδήσω στην επικοινωνία του Μαξίμου, εργαζόμουν σε μια εταιρεία με πολύ καλούς οικονομικούς όρους όμως δέχθηκα να αναλάβω ένα κομμάτι που μου άρεσε πιο πολύ. Μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2015 ήμουν στην λίστα στην Α’ Αθηνών. Γνωρίζω και εκτιμώ πολύ τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα γιατί είναι ένας χαρισματικός πολιτικός. Ένας πολιτικός που θέλει να γραφτεί το όνομά του στην σωστή πλευρά της ιστορίας».

Μάγκυ Δούση – Χριστόφορος Βερναρδάκης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις