Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γιώργος Τσελίκας – δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Βάζει αντηλιακό on air σε ξανθιά λουόμενη (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Γιώργος Τσελίκας – δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Βάζει αντηλιακό on air σε ξανθιά λουόμενη (vid)

Γιώργος Τσελίκας - δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Ο Γιώργος Τσελίκας έχει παρελθόν στο ρεπορτάζ με τις ωραίες γυναίκες καθώς έχει δείξει αρκετές φορές την αδυναμία του στο γυναικείο φύλο.

Γιώργος Τσελίκας – δημοσιογράφος ΣΚΑΪ: Ο Γιώργος Τσελίκας ο γνωστός ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ βρέθηκε το πρωί που η θερμοκρασία άγγιξε «κόκκινο», στις παραλίες και έγινε… ξανά viral. Ο ρεπόρτερ βρέθηκε σε παραλία της Βάρκιζας, από όπου και βγήκε ζωντανά στην εκπομπή «Σήμερα». Εκεί, λοιπόν, εντυπωσιάστηκε από ξανθιά λουόμενη στην οποία έβαλε αντηλιακό, θέλοντας να δείξει τον σωστό τρόπο εφαρμογής. Είναι ένας από τους πιο συμπαθείς ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Τσελίκας έχει πρωταγωνιστήσει σε ουκ ολίγα χιουμοριστικά βίντεο, καθώς το εκρηκτικό ταμπεραμέντο του, τον κάνει να ξεχωρίζει. Το βίντεο με το ρεπορτάζ του Γιώργου Τσελίκα έχει γίνει viral από το πρωί με τα σχόλια να είναι ποικίλα. Πριν λίγους μήνες ο ρεπόρτερ είχε γίνει ξανά viral, καθώς δύο κοπέλες από τα μπουζούκια του προσέφεραν λουλούδια. Παλαιότερα, ο δαιμόνιος ρεπόρτερ είχε γίνει και πάλι… viral όταν έμεινε άφωνος με περαστική την ώρα που βρίσκονταν σε ζωντανή σύνδεση στους «Αταίριαστους».

Ο Παπαδάκης έστελνε φιλάκια στον… καράφλα Τσελίκα του ΣΚΑΪ
Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Γιώργος Τσελίκας φαίνεται πως δεν άντεξε τον ήλιο και είπε να βγει στον αέρα από τη σκιά.
Από τη σκιά που του πρόσφερε όμως μια τεράστια ομπρέλα θαλάσσης που δανείστηκε για λίγο από κάποιον λουόμενο μέχρι να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του και τον διάλογο του με τη ναυαγοσώστρια της παραλίας.
Το Online τελείωσε και ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε ξανά στο Newsroom με την ίδια ομπρέλα μιας και η θερμοκρασία εκεί έφτανε τους 37 βαθμούς Κελσίου.
Ο Τσελίκας χορεύει το Gigi
Ο Γιώργος Τσελίκας στα 90’s με μακρύ μαλλί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις