Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπεργκ – Τράμπζονσπορ: Όμορφή μου… Τραπεζούντα
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπεργκ – Τράμπζονσπορ: Όμορφή μου… Τραπεζούντα

Μπεργκ - Τράμπζονσπορ: Με 1,8 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Σουηδός επιθετικός ξέχασε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος να υπογράψει στην Τράμπζονσπορ

Μπεργκ – Τράμπζονσπορ: Εχει περάσει σχεδόν ένας μήνας από το σίριαλ του Μάρκους Μπεργκ και την υποτιθέμενη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό και ο Σουηδός επιθετικός είναι έτοιμος να υπογράψει στην τουρκική Τράμπζονσπορ. Ωραίο το στόρι με την όμορφη ζωή στην Αθήνα και την προτίμηση της συζύγου του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Ζοζεφίν, στα νότια προάστια αλλά με 1,8 εκατ. ευρώ η Τραπεζούντα μπορεί τελικά να είναι πιο όμορφη.

Σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα «Haberts.com» όλα δείχνουν ότι «η Τράμπζονσπορ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει θετικά τη μεταγραφή του Μπεργκ και ο Σουηδός επιθετικός ενδέχεται να βρίσκεται στην Τραπεζούντα την Παρασκευή». Ο βασικός λόγος που δέχτηκε να υπογράψει στην πόλη που εκτείνεται στις ακτές του Ευξείνου Πόντου είναι αναμφίβολα τα χρήματα που θα πάρει. Από τη στιγμή που η αρχική προσφορά του 1,4 εκατ. ευρώ ανέβηκε κατά 400.000, ο ίδιος και φυσικά η σύντροφός του δεν μπορούσαν να πουν «όχι». Η αθηναϊκή πρωτεύουσα άλλωστε μπορεί να περιμένει.

Ούτε Ολυμπιακός, ούτε ΠΑΟΚ

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι τα χρήματα που προσφέρουν οι Τούρκοι στον Μπεργκ, δεν θα μπορούσε να τα βρει ποτέ στην Ελλάδα. Ούτε στην Αθήνα, ούτε στη Θεσσαλονίκη. Ούτε ο Ολυμπιακός, ούτε ο ΠΑΟΚ ήταν αποφασισμένοι για κάτι τέτοιο. Μπορεί να μην έχει διαρρεύσει το διάστημα του συμβολαίου που θα υπογράψει ο Σουηδός στράικερ, ωστόσο είναι σίγουρο ότι προτιμάει να είναι τουλάχιστον διετές. Μόνο έτσι θα δεχτεί να μετακομίσει στην Τραπεζούντα.

Το 2021 που θα είναι 35 θα έχει το περιθώριο να διεκδικήσει ακόμη ένα συμβόλαιο και να επιστρέψει πιθανότατα στην αγαπημένη του Γκέτεμποργκ. Σε εκείνη άλλωστε θέλει να κλείσει την καριέρα του και να κρεμάσει τα παπούτσια του. Παρόλο που στη ζωή ισχύει ξεκάθαρα το «ποτέ μη λες ποτέ», Μπεργκ δύσκολα θα έρθει ξανά στην Ελλάδα για να αγωνιστεί. Η συναισθηματική σύνδεση με τον Παναθηναϊκό δεν του επιτρέπει να ασχοληθεί με άλλη ομάδα. Όπως φάνηκε άλλωστε μετά τις διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό, προτιμάει να έχει το κεφάλι του ήσυχο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις