Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μπακογιάννης – Γιαννακόπουλος: Χαμόγελα για το πρότζεκτ του Βοτανικού
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μπακογιάννης – Γιαννακόπουλος: Χαμόγελα για το πρότζεκτ του Βοτανικού

Μπακογιάννης - Γιαννακόπουλος: Δεύτερο δείγμα θετικό μετά τη συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με τον διοικητικό ηγέτη του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Μπακογιάννης – Γιαννακόπουλος: Η δεύτερη συνάντηση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη με τον διοικητικό ηγέτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο για το πρότζεκτ του Βοτανικού έγινε σε ακόμη καλύτερο κλίμα από την πρώτη. Κράτησε περίπου μία ώρα και παρά τα ζεστά χαμόγελα μπροστά στις κάμερες, αμφότεροι απέφυγαν τα μεγάλα λόγια και τις βαρύγδουπες υποσχέσεις. Από τέτοιες άλλωστε ο κόσμος έχει χορτάσει.

Αμέσως μετά το τέλος της συνάντησης ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δήλωσε: «Επιβεβαιώθηκε η κοινή διάθεση που έχουμε να προχωρήσουμε σε αυτό το δύσκολο έργο που έχουμε μπροστά μας. Ξεκινώντας από την επόμενη Παρασκευή θα γίνει το “kick of meeting” με τις ομάδες εργασίας και από την πλευρά του δήμου, αλλά και από την πλευρά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ώστε να τα βάλουμε όλα κάτω, να δούμε νομοθετικά τι ρυθμίσεις πρέπει να γίνουν. Και τους συντελεστές δόμησης θα δούμε, το πράσινο, όλα αυτά τα πράγματα, ώστε να προχωρήσει αυτό το έργο όσο πιο γρήγορα γίνεται».

«Κάτω η μπάλα»

Σε ερώτηση που δέχτηκε ο διοικητικός ηγέτης της μπασκετικής ομάδας και του ερασιτέχνη για την ανταπόκριση του δημάρχου, απάντησε: «Πάντα, από την πρώτη στιγμή, ήταν θετικός και σήμερα ήταν ακόμα πιο θετικός και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι θετικοί, πιστεύω ότι όποιο εμπόδιο και να παρουσιαστεί, που σίγουρα θα παρουσιαστεί, πιστεύω θα το ξεπεράσουμε».

Από την πλευρά του ο Κώστας Μπακογιάννης υποστήριξε: «Μιλάμε για ένα τεράστιο έργο. Ένα πολύ σημαντικό έργο αστικής αναζωογόνησης. Ένα έργο που μπορεί να αλλάξει όχι μόνο την εικόνα αλλά και τη λειτουργία της Αθήνας. Συμφωνήσαμε ότι θα προχωρήσουμε με την εναρκτήρια συνεδρίαση των ομάδων εργασίας την επόμενη Παρασκευή. Ξέρουμε όλοι οι εμπλεκόμενοι ότι έχουμε δουλειά μπροστά μας. Προφανώς δεν κόβουμε καμία κορδέλα, δεν πανηγυρίζουμε, κρατάμε τη μπάλα χαμηλά για να μπορέσουμε να φτάσουμε στο στόχο μας. Το μεγάλο μας πλεονέκτημα είναι η εξαιρετική συνεργασία που έχουμε αναπτύξει και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ερασιτέχνη. Είναι ένα μεγάλο στοίχημα για την Αθήνα. Για τον Παναθηναϊκό, για όλους εμάς. Κοινή πραγματικότητα είναι πως ο κόσμος το έχει ακούσει πολλές φορές όλο αυτό το έχει δει το έργο. Το μόνο που έχουμε να φοβηθούμε είναι τους ίδιους μας τους εαυτούς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις