Νέοι υπουργοί: Το tweet Tσαβούσογλου για Δένδια

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέοι υπουργοί: Το tweet Tσαβούσογλου για Δένδια

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νέοι υπουργοί: Τα θερμά του συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων του υπουργού Εξωτερικών έστειλε ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου στον Νίκο Δένδια.

09.07.2019 | 20:27

Νέοι υπουργοί: Τηλεφωνική επικοινωνία είχε σύμφωνα με πληροφορίες ο νέος υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του, Μεβλούτ Τσαβούσογλου προκειμένου να τον συγχαρεί για το νέο ρόλο που του έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Σημειώνεται ότι και τη Δευτέρα 8 Ιουλίου ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών είχε προχωρήσει σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter με την οποία εξέφραζε την αισιοδοξία του για την ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων.

Συγκεκριμένα, ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έγραψε στο twitter και μάλιστα στα ελληνικά: «Εργαστήκαμε για πολλά χρόνια μαζί στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Τώρα θα εργαστούμε μαζί για την ανάπτυξη των ελληνοτουρκικών σχέσεων και για την περαιτέρω συνεργασία μας». Παράλληλα, τα συγχαρητήριά του μέσω Twitter στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις βουλευτικές εκλογές 2019 στην Ελλάδα έστειλε ο Τούρκος ΥΠΕΞ Μεβλούτ Τσαβούσογλου. Μάλιστα, οι ευχές δόθηκαν και στα ελληνικά, τα τουρκικά και τα αγγλικά.

Στο μήνυμά του αναφέρει «συγχαίρω ειλικρινά τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη για την εκλογική του επιτυχία. Πιστεύω ότι υπό την ηγεσία του, η φιλία μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού και οι διμερείς μας σχέσεις θα ενισχυθούν περαιτέρω».

Νέοι υπουργοί: Παράδοση-παραλαβή του ΥΠΕΞ

Exit mobile version