Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς: Η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Όσα είπε στο After Dark (vid)
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς: Η νέα εκπομπή στον ΣΚΑΪ – Όσα είπε στο After Dark (vid)

Σάκης Ρουβάς: Ο Σάκης Ρουβάς, o απόλυτος Έλληνας σούπερ – σταρ, λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια καριέρας, δεν δίστασε να δώσει και μερικές λεπτομέρειες για την εκπομπή που θα παρουσιάσει στον ΣΚΑΙ.

Σάκης Ρουβάς: Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark ήταν το βράδυ της Δευτέρας ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ, της οποίας ηγείται και θα προβληθεί σύντομα στον ΣΚΑΪ. Ο σταρ ανέφερε πως η σειρά θα αφορά την ζωή ανθρώπων που έχουν χώρο με την τέχνη, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες. «Δεν μπορώ να σου πω πολλά πράγματα. Έχουμε πάντως γυρίσει δύο επεισόδια. Είναι μια σειρά από ντοκιμαντέρ, στα οποία βλέπουμε τη ζωή κάποιων ανθρώπων που έχουν φύγει από τη ζωή και άφησαν το στίγμα τους κυρίως στην τέχνη. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Δεν ήταν ιδέα του ΣΚΑΪ, η ιδέα είναι μιας ομάδας που δουλεύουμε μαζί τα τελευταία χρόνια», είπε ο γνωστός τραγουδιστής.

Ο Σάκης Ρουβάς, ψηφίστηκε ως ο δημοφιλέστερος celebrity ανάμεσα στους ψηφοφόρους της ΝΔ, μετά από δημοσκόπηση της Κάπα Research. Εκτός των άλλων, ο Ρουβάς μίλησε και για την κριτική που δέχεται κατά καιρούς, τονίζοντας πως: «Πάντα η κριτική είναι χρήσιμη γιατί μπορεί να διαπιστώσεις κάποια πράγματα και να μάθεις κάτι από αυτό. Όταν βλέπεις μια ωραία κριτική, παίρνεις κάποια πράγματα. Κάποιος όταν σου κάνει κριτική, θεωρητικά το κάνει για να σε βοηθήσει».

«Νομίζω η μεγάλη μου αγάπη και το πάθος γι’ αυτό που κάνω. Από τη στιγμή που ξεκίνησα να τραγουδάω και να κάνω δισκογραφία, δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου να κάνει κάτι άλλο. Δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου ότι θα κάνω κάτι άλλο», είπε δικαιολογώντας τον λόγο που είναι ένας διαχρονικός τραγουδιστής.

Σάκης Ρουβάς: Όσα είπε στον Θέμη Γεωργαντά

Σάκης Ρουβάς: Η τρυφερή στιγμή που ανέβηκε στη σκηνή η κόρη του, Αριάδνη

Μία απροσδόκητη έκπληξη περίμενε τον Σάκη Ρουβά, πάνω στη σκηνή και ενώ τραγουδούσε μπροστά σε χιλιάδες Λαρισαίους λίγες ημέρες πριν. Συγκεκριμένα, η μικρή του κόρη Αριάδνη, ανέβηκε επί σκηνής και εξέπληξε τον μπαμπά της. Όπως ήταν αναμενόμενο, το κοινό δεν σταμάτησε να ζητωκραυγάζει ενώ ο Σάκης Ρουβάς φανερά συγκινημένος, σταμάτησε για λίγο την ερμηνεία του και, αγκάλιασε την κόρη του.

Σάκης Ρουβάς: Διακοπές με σκάφος

Μπορεί ο Σάκης Ρουβάς να «οργώνει» την Ελλάδα κάνοντας συναυλίες με τον Στέλιο Ρόκκο, ωστόσο θα βρει χρόνο για να κάνει καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του. Ο Έλληνας σταρ και η σύζυγός του Κάτια Ζυγούλη πρόκειται να νοικιάσουν ξανά σκάφος για το υπόλοιπο του καλοκαιριού για να «βολτάρουν» στα ελληνικά νησιά με τα τέσσερα παιδιά τους. Λόγω της καλοκαιρινής περιοδείας, οι εξορμήσεις τους θα είναι αποσπασματικές. Ο Σάκης λατρεύει τις θαλάσσιες εξορμήσεις, ως γνήσιος νησιώτης, και είναι πολύ καλός στο πιλοτάρισμα του σκάφους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, προκειμένου η Αναστασία, η Αριάδνη, ο Αλέξανδρος και ο μικρός Απόλλωνας να μη μείνουν στην Αθήνα, ο Σάκης και η Κάτια αποφάσισαν να επισκέπτονται στα κενά από τις συναυλίες, διάφορα κοντινά νησιά του Αιγαίου και του Αργοσαρωνικού με ένα αρκετά πιο ευρύχωρο και διαφορετικού τύπου σκάφος από το δικό τους.

Μάλιστα, προς το παρόν, εκτός από τον βενιαμίν της οικογένειας, τα υπόλοιπα βρίσκονται σε summer camp και κατασκηνώσεις, όπου περνούν χρόνο με τους φίλους τους. Οι πλωτές εκδρομές θα ξεκινήσουν μόλις τελειώσει και το θερινό πρόγραμμα της Αναστασίας, του Αλέξανδρου και της Αριάδνης, ενώ παράλληλα ο Απόλλωνας επειδή είναι αρκετά μικρός, θα απολαμβάνει την φροντίδα των παππούδων και των γιαγιάδων του.

Δείτε ακόμη: 

Ρουβάς – Ζυγούλη: Το υπέροχο μήνυμα για τα γενέθλιά της στο Instagram

Σάκης Ρουβάς: Με Ηλιάνα Παπαγεωργίου το νέο βίντεο κλιπ του ποπ σταρ

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις