Κατερίνα Δαλάκα Instagram: Με μαγιό, σε μια φωτογραφία σκέτη “φωτιά”

LIFESTYLE

Κατερίνα Δαλάκα Instagram: Με μαγιό, σε μια φωτογραφία σκέτη “φωτιά”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κατερίνα Δαλάκα Instagram: Κατερίνα Δαλάκα, πρωταθλήτρια στον στίβο και τα 400μ. με εμπόδια, πρωταθλήτρια και στο Survivor 3, δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι πόζες.

09.07.2019 | 06:49

Κατερίνα Δαλάκα Instagram: Έτσι μετά από τέσσερις μήνες στον Άγιο Δομίνικο, η Κατερίνα Δαλάκα προετοιμάζεται για την επόμενη πρόκληση στη ζωή της. Αντί να απολαμβάνει τις διακοπές της επέστρεψε στις προπονήσεις στίβου. Μάλιστα ετοιμάζεται εντατικά για τη συμμετοχή της στο επόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί σε περίπου είκοσι μέρες. Στην πρώτη προπόνησή της στο Ολυμπιακό Στάδιο που είχε να επισκεφτεί πάρα πολύ καιρό, δεν έκρυψε τη χαρά της που επέστρεψε στην ενεργό δράση και θα δώσει τον καλύτερο της εαυτό. Ωστόσο, βρήκε ελάχιστο χρόνο για ξεκούραση.

Η Κατερίνα Δαλάκα, πρωταθλήτρια στον στίβο και τα 400μ. με εμπόδια, πρωταθλήτρια και στο Survivor 3, δεν μας έχει συνηθίσει σε σέξι πόζες. Η αθλήτρια από την Κατερίνη, μετά την φετινή δοκιμασία στον Άγιο Δομίνικο όπου κέρδισε το μεγάλο έπαθλο, πόσταρε μια φωτογραφία που άναψε «φωτιές». Η Δαλάκα φόρεσε το λευκό μπικίνι της και ανέβασε μια φωτογραφία, η οποία φαίνεται πως είναι από τον Αγιο Δομίνικο. Με το κορμί της να εντυπωσιάζει και ατενίζοντας την θέα, έγραψε το εξής μήνυμα: «Some people feel the rain… Others just get wet», δηλαδή «κάποιοι νοιώθουν την βροχή… Άλλοι απλά γίνονται μούσκεμα».

Κατερίνα Δαλάκα Instagram: Η σέξι φωτογραφία

Το βίντεο που “ανέβασε” από την προπόνηση

Κατερίνα Δαλάκα: Τι θα κάνει με τα χρήματα του Survivor

Μιλώντας στην κάμερα του Alpha, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια του στίβου αποκάλυψε πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ που κέρδισε στον τελικό, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα χρήματα από τη συμμετοχή της στο παιχνίδι. «Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία, σε τέτοια ηλικία, να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση».

Κατερίνα Δαλάκα Instagram

Δείτε ακόμη: 

Δαλάκα: Ο Ατακάν, η νίκη και το χρυσό deal για να μπει στο παιχνίδι

Exit mobile version