Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακίνηση ναρκωτικών: Παιδικές κούκλες με “γεύση” κοκαΐνης
ΕΛΛΑΔΑ

Διακίνηση ναρκωτικών: Παιδικές κούκλες με “γεύση” κοκαΐνης

Διακίνηση ναρκωτικών: Πίσω από τη διακίνηση κοκαΐνης με τον ανατριχιαστικό αυτό τρόπο, βρισκόταν μία οικογένεια.

Διακίνηση ναρκωτικών: Σοκ υπέστησαν και οι ίδιοι οι αστυνομικοί, όταν στη διάρκεια ελέγχου σε αυτοκίνητο στη Θεσσαλονίκη, ανακάλυψαν κρυμμένα μέσα σε παιδικές κούκλες, πάνω από διακόσια γραμμάρια κοκαΐνης!

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πίσω από τη διακίνηση με τον ανατριχιαστικό αυτό τρόπο, βρισκόταν μία οικογένεια. Το ανδρόγυνο και η κόρη τους, οι οποίοι συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στις δικαστικές αρχές για συμμορία και παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Η  αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε από την αστυνομία στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθησαν  ως μέλη της “οικογενειακής επιχείρησης”  ο πατέρας, 45χρονος Έλληνας, η μητέρα, από την Αλβανία και η 20χρονη κόρη τους.

Αρχικά οι αστυνομικοί, που είχαν τις σχετικές πληροφορίες,  εντόπισαν  το αντρόγυνο στην περιοχή της Ημαθίας, να επιβαίνει σε Ι.Χ. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας της 20χρονης κόρης τους. Στον  έλεγχο που  ακολούθησε,  βρέθηκαν  κρυμμένα στο εσωτερικό παιδικής κούκλας,  δύο δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 205 γραμμαρίων και ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής. Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η 45χρονη μητέρα παρέλαβε την παιδική κούκλα με την κρυμμένη ποσότητα κοκαΐνης νωρίτερα την ίδια ημέρα από την Αθήνα και την μετέφερε μέχρι την Ημαθία με τρένο, με σκοπό την περαιτέρω διακίνησή της στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Άλλες δύο κούκλες με σχισμές – κρύπτες ναρκωτικών

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αντρόγυνου στην περιοχή της Χαλκηδόνας, όπου εντοπίσθηκε και συνελήφθη και η 20χρονη κόρη τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 8.640 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών, καθώς και δύο ακόμη παρόμοιες παιδικές κούκλες, που έφεραν σχισμές-κρύπτες, τις οποίες χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη και μεταφορά των ποσοτήτων κοκαΐνης.

Εξετάζουν το κινητό τηλέφωνο

Επιπλέον, κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο, ως μέσο διακίνηση ναρκωτικών, και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις