Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Ισοπαλία 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου, στην Αθήνα ο Καμαρά
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Ισοπαλία 1-1 με την Ντιναμό Κιέβου, στην Αθήνα ο Καμαρά

Ολυμπιακός: Καλή εμφάνιση και 1-1 με μπλε φανέλα για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, ενώ ετοιμάζεται να κλείσει τον αριστερό μπακ από τη Γουινέα

Ολυμπιακός: Για ακόμη ένα φιλικό παιχνίδι ο Ολυμπιακός έδειξε ότι βρίσκεται στο σωστό δρόμο στην προετοιμασία του. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς έφερε 1-1 στο φιλικό με την Ντιναμό Κιέβου στην Αυστρία παίζοντας με την μπλε εμφάνιση, τη μία από τις τρεις που θα χρησιμοποιεί στη νέα σεζόν. Ο Πορτογάλος προπονητής ήταν η πρώτη φορά αυτές τις μέρες που αντιμετώπισε το ματς σαν να ήταν επίσημο. Έκανε μόνο τέσσερις αλλαγές και προσπάθησε να δοκιμάσει αρκετά πράγματα σε όλη τη διάρκεια του 90λεπτου. Άλλωστε αυτό που θέλει σε πρώτη φάση ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» είναι η ομάδα του να βρίσκεται σε όσο το δυνατόν υψηλότερο βαθμό ετοιμότητας στις 23 του μήνα για το πρώτο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Βικτόρια Πλζεν.

Σεμέδο και Μπα ήταν αυτοί που πήραν τους δύο ρόλους στο κέντρο της άμυνας. Ο νεαρός Ρατζέλοβιτς πήρε πάλι χρόνο συμμετοχής και έδειξε έτοιμος να βοηθήσει από το ξεκίνημα της σεζόν. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με τις καλύτερες προϋποθέσεις, καθώς προηγήθηκε στο 5ο λεπτό με τον Μπουχαλάκη. Ήταν μια γρήγορη αντεπίθεση με τον Μασούρα να επιχειρεί τη σέντρα και τον Γκερέρο να στρώνει στον Κρητικό μέσο που έστειλε με προβολή την μπάλα στα δίχτυα. Αυτή ήταν η πρώτη καλή ευκαιρία, ενώ ακολούθησαν και άλλες για τους Πειραιώτες, κυρίως από στατικές φάσεις.

Καταιγιστικός στο δεύτερο

Η Ντιναμό ισοφάρισε στο 45′ με πέναλτι του Σολ, το οποίο έκανε ο Μπα στον Γκαρμάς. Ο Ολυμπιακός μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παπαδόπουλο αντί του Σεμέδο, που ένιωσε ενοχλήσεις και θεωρήθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί. Στο 62′ ο Σα έκανε μια καθοριστική απόκρουση κρατώντας το 1-1 και από εκεί και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» ανέβασαν πάλι την απόδοσή τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο γκολκίπερ Μπόικο της ουκρανικής ομάδας χρειάστηκε να κάνει τέσσερις σημαντικές αποκρούσεις για να διατηρήσει την ισοπαλία μέχρι το σφύριγμα της λήξης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης, Σεμέδο (46′ Παπαδόπουλος), Μπα, Κούτρης (82′ Τσιμίκας), Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Μπρούνο, Μασούρας (65′ Φορτούνης), Βαλμπουενά (65′ Ρατζέλοβιτς), Γκερέρο.

Ηρθε ο Φοντέ Καμαρά

Ετοιμος να κλείσει ακόμη μια μεταγραφή είναι ο Ολυμπιακός. Ο 21χρονος αριστερός μπακ Φοντέ Καμαρά βρίσκεται στην Αθήνα καθώς ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του με τη Γουινέα στο κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η χώρα του ηττήθηκε στη φάση των 16 από την Αλγερία με 3-0 και εφόσον ο ίδιος περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις, θα ντυθεί στα «ερυθρόλευκα». Ο Καμαρά έπαιξε πέρυσι στην Γκαζελέκ Αζαξιό, ενώ έχει περάσει και από την πρώτη ομάδα της Μπαστιά. Μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις