Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – εκλογές: Τα Χανιά έστειλαν εκτός Βουλής τον Σταθάκη και ο Σφακιανός το ‘ριξε στο Facebook
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – εκλογές: Τα Χανιά έστειλαν εκτός Βουλής τον Σταθάκη και ο Σφακιανός το ‘ριξε στο Facebook

Πολάκης - εκλογές: Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Παύλος Πολάκης 12.570 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 9.754 στις βουλευτικές εκλογές. 

Πολάκης – εκλογές: Νικητής βγήκε τελικά στην μάχη του σταυρού και της έδρας στο νομό Χανίων ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, που πέταξε εκτός τον πρώην υπουργό Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη. Με την ενσωμάτωση στο 100% ο Παύλος Πολάκης 12.570 ψήφους και ο Γιώργος Σταθάκης 9.754 στις εκλογές 2019. Όπως κάθε φορά, έτσι και αυτή, ο Παύλος Πολάκης χρησιμοποίησε το Facebook για να ευχαριστήσει όσους τον ψήφισαν. «Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!» είπε μεταξύ άλλων.

Το μήνυμα του Παύλου Πολάκη στο Facebook: «ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΝΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ !!! Με τιμήσατε όλοι ,αποκορονιωτες ,κισσαμο δες, πλατανιανοι, σεληνιωτες, Σφακιανοί, Χανιώτες και εγώ από τη θέση που μας τοποθέτησε ο ελληνικός λαός θα συνεχίζω να παλεύω για τα δικιά του τόπου μας για τους αδύναμους για τους εργαζόμενους για το λαό! Το 31,5-32 που μας έδωσε ο ελληνικός λαός μας αναδεικνύει στην ηγετική δύναμη της προοδευτικής διακρατικής αριστερής παράταξης του τόπου!

Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για να διαφυλαχθούν οι κατακτήσεις που πετύχαμε,να μην εφαρμόσει το νεοφιλελεύθερο Πρόγραμμα του “νόμου και της τάξης και των ιδιωτικοποιήσεων «η ΝΔ του Μητσοτακη, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑΝ,να ετοιμαστούμε για να να ΞΑΝΑΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!!! Το αποτέλεσμα στα Χανιά και στην Κρήτη ήταν και μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ που μετά τον Αλέξη τον Τσίπρα ήμουν αυτός που δέχθηκε το μεγαλύτερο προσωπικό μπούλινγκ ,την περισσότερη λάσπη ,την πιο ΑΙΣΧΡΗ στοχοποίηση . ΧΕΝΙΩΤΕΣ ΞΑΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!».

Οι αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη

Παύλος Πολάκης: Η κίνηση που εξόργισε

Ο Παύλος Πολάκης θεωρεί τον εαυτό του μεγάλο ψαρά και αρέσκεται στο να μοστράρει δημοσίως την ψαριά του. Ανεβάζει φωτογραφίες με το ψαροντούφεκο ή τα ψαράκια από τη Μακρόνησο στα πολυαγαπημένα του social media και καμαρώνει με τα likes. Το Σάββατο, ένα 24ωρο πριν από τις εκλογές, ο απερχόμενος αναπληρωτής υπουργός Υγείας πήγε πάλι για ψάρεμα. Το απαιτούσε η μέρα.

Και έβγαλε ξανά ψαριά ο Παύλος Πολάκης και την μόστραρε ξανά στο Facebook. Μεταξύ των ψαριών που έβγαλε και ένας μικρός ροφός. Ένα είδος υπό εξαφάνιση σύμφωνα με την  WWF. Σύμφωνα με τον οδηγό της WWF ο ροφός κάτω των 45 εκατοστών δεν πρέπει να ψαρεύεται και να καταναλώνεται, καθώς πρόκειται για ένα απειλούμενο είδος και πρέπει να προστατευθεί από την εξαφάνιση. Πολλοί δε, του εκφράζουν την απογοήτευση τους στα σχόλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις