Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Νέα κυβέρνηση: Η πιο τρυφερή στιγμή της ορκωμοσίας Μητσοτάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νέα κυβέρνηση: Η πιο τρυφερή στιγμή της ορκωμοσίας Μητσοτάκη

Νέα κυβέρνηση: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά αγκάλιασε σφιχτά τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη.

Νέα κυβέρνηση: Στιγμές απόλυτης συγκίνησης και ευτυχίας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά την τελετή ορκωμοσίας του ως νέου πρωθυπουργού της χώρας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης το μεσημέρι της Δευτέρας μετέβη στο Προεδρικό Μέγαρο για την ορκωμοσία του. Ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε νέος πρωθυπουργός ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας και ακολούθως, αφού φίλησε το χέρι του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, υπέγραψε το σχετικό πρωτόκολλο.

Στη συνέχεια ήρθε η ώρα να χαιρετήσει τους δικούς του ανθρώπους. Η σύζυγός του Μαρέβα με ένα λευκό σύνολο και οι δυο κόρες του Δάφνη και Σοφία και ο γιος του Κωνσταντίνος ήταν μαζί του. Η οικογένεια περπάτησε την Ηρώδου Αττικού και έφτασαν στο Προεδρικό Μέγαρο. Παρούσες ήταν και οι τρεις αδερφές του Κυριάκου Μητσοτάκη.  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχικά αγκάλιασε σφιχτά τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη. Ακριβώς δίπλα της ήταν η μικρότερη κόρη του νέου πρωθυπουργού, Δάφνη Μητσοτάκη. Εμφανώς συγκινημένος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης άνοιξε τα χέρια του αγκαλιάζοντας τη μικρή του κόρη ενώ στη συνέχεια έπεσε στην αγκαλιά των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, της Σοφίας και του Κωνσταντίνου.

Ο νέος πρωθυπουργός ορκίστηκε με θρησκευτικό όρκο και η συγκίνησή του ήταν έντονη. Τον Κυριάκο Μητσοτάκη όρκισε πρωθυπουργό ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

Νέα κυβέρνηση: Οι πιο όμορφες, ανθρώπινες στιγμές στην ορκωμοσία

Μαρέβα Μητσοτάκη: Οι δημόσιες ευχές για τη μεγάλη νίκη του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη!

Μετά την μεγάλη και αυτοδύναμη νίκη της Νέας Δημοκρατίας, με νέο Πρωθυπουργό της Ελλάδος να είναι ο Κυριακός Μητσοτάκης, πολλοί ήταν αυτοί που του ευχήθηκαν μέσα από τα social media. Ανάμεσα τους και η σύζυγος του Μαρέβα Μητσοτάκη, η οποία θέλησε να τον συγχαρεί δημόσια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Συγχαρητήρια Κυριάκο! Το αξίζεις! Η οικογένεια σου είναι υπερήφανη για εσένα! Χρόνια πολλά! Όλη μου την αγάπη! Congratulations @kyriakos_ We are proud of you!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις