Νάντια Γιαννακοπούλου ΚΙΝΑΛ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί και σαμπάνια για την εκλογική νίκη (vid)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Νάντια Γιαννακοπούλου ΚΙΝΑΛ: Έξαλλοι πανηγυρισμοί και σαμπάνια για την εκλογική νίκη (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Νάντια Γιαννακοπούλου ΚΙΝΑΛ: Μέσα από μια ανάρτηση στο Facebook ενός συνεργάτη της Νάντιας Γιαννακοπούλου, βλέπουμε τη θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι συγγενείς και οι φίλοι.

08.07.2019 | 15:11

Νάντια Γιαννακοπούλου ΚΙΝΑΛ: Ξεχωριστή η χθεσινή ημέρα για τον Μάξιμο Μουμούρη και τη σύζυγό του, Νάντια Γιαννακοπούλου, που κατέβαινε υποψήφια στις εκλογές 2019. Η ίδια κατάφερε να εκλεγεί συγκεντρώνοντας πάνω από 5.000 ψήφους στην Β2′ Εκλογική Περιφέρεια Δυτικού Τομέα Αθηνών, όπως προκύπτει από τα αποτελέσματα των εκλογών. Με αυτό τον τρόπο η Νάντια Γιαννακοπούλου επιστρέφει στη Βουλή. Φαίνεται πως οι κόποι της απέδωσαν καρπούς κι έτσι δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη χαρά της για το εκλογικό αποτέλεσμα. Στο πλευρό της Νάντιας Γιαννακοπούλου ήταν και ο σύζυγός της, Μάξιμος Μουμούρης, που την στήριξε στον αγώνα που έδωσε στη μάχη των σταυρών. Σε μία ανάρτηση στο Facebook, ενός συνεργάτης της, φαίνεται η θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι φίλοι και οι συγγενείς της, όταν εκείνη επέστρεφε στο σπίτι της, μετά από τη μεγάλη νίκη. Μάλιστα, ο άνδρας της την υποδέχθηκε ανοίγοντας σαμπάνια.

Η πρώην βουλευτής Μεσσηνίας Νάντια Γιαννακοπούλου συγκέντρωσε στη Β2′ Δυτικού Τομέα Αθηνών με το ΚΙΝΑΛ 5.387 ψήφους με καταμετρημένο το 99,56% και έτσι επιστρέφει ξανά στη Βουλή.
Να θυμίσουμε ότι η κ. Γιαννακοπούλου  το 2007 ήταν υποψήφια βουλευτής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ (πρώτη επιλαχούσα). Στις εκλογές του Οκτώβρη 2009 εξελέγη Βουλευτής Μεσσηνίας και επανεξελέγη Βουλευτής στις εκλογές του Μαΐου 2012.  Ηγ γοητευτική Νάντια Γιαννακοπούλου είχε προκαλέσει εντυπώσεις με το προεκλογικό σποτάκι ως νέα… Ούμα Θέρμαν στο Kill Bill, που πέφτει στη μάχη του σταυρού στον Δυτικό Τομέα της Β΄ Αθηνών.Μάλιστα η ιδέα, η σύλληψη και το σενάριο ανήκει στον σύζυγό της και ηθοποιό, Μάξιμο Μουμούρη.

Νάντια Γιαννακοπούλου ΚΙΝΑΛ: Το σποτάκι

Exit mobile version