Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα δάκρυα του γιου του πρωθυπουργού – Ιδιαίτερες στιγμές (pics)

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Τα δάκρυα του γιου του πρωθυπουργού – Ιδιαίτερες στιγμές (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης - Κυριάκος Μητσοτάκης: Όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για το πώς θα κάνει νέα κυβέρνηση, ο Κωνσταντίνος έκλαιγε.

08.07.2019 | 08:13

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Κυριάκος Μητσοτάκης: Μαζί με την οικογένειά του γιόρτασε τη νίκη στις εθνικές εκλογές 2019 ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο νέος πρωθυπουργός παρακολούθησε τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών στα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς, έχοντας δίπλα του τα αγαπημένα του πρόσωπα. Η οικογένεια Μητσοτάκη πόζαρε με τεράστια χαμόγελα, ζωγραφισμένα στα πρόσωπά τους και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Σε μία από αυτές ο κ. Μητσοτάκης φιλά στο μάγουλο τη σύζυγό του Μαρέβα, ενώ δίπλα τους στέκονται υπερήφανα τα παιδιά τους. Ωστόσο, αυτό που τράβηξε τα βλέμματα, ήταν τα δάκρυα του γιου του, Κωνσταντίνου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που αποθεώθηκε από τους φίλους της ΝΔ, αποχώρησε από τα γραφεία της Πειραιώς λίγο μετά τις 23:30. Κρατώντας από το χέρι τη μικρή του κόρη, Δάφνη, βγήκε από τα γραφεία, χαιρετώντας το πλήθος, ενώ η σύζυγός του Μαρέβα ακολουθούσε λίγο πιο πίσω. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα ορκιστεί πρωθυπουργός τη Δευτέρα στις 13:00, στο Προεδρικό Μέγαρο. Στη συνέχεια θα συναντήσει τον Αλέξη Τσίπρα, στο Μέγαρο Μαξίμου, για την «παράδοση-παραλαβή».

Υπέροχες στιγμές, γεμάτες δάκρυα χαράς

Ενδεικτικές του φορτισμένου από χαρά συγκινησιακού κλίματος στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας μετά τη μεγάλη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη, για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες εβδομάδες, καθώς είχε προηγηθεί η σαρωτική νίκη και στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ήταν οι στιγμές που ο πρόεδρος της ΝΔ αγκάλιασε τον γιο του σε μια κίνηση αποφόρτισης μετά από ημέρες προσπαθειών που είχαν αίσιο αποτέλεσμα. Μόλις ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ανέβηκε στο βήμα για να επισφραγίσει τη νίκη του στις εκλογές, ο γιος του, Κωνσταντίνος ξέσπασε σε λυγμούς. Ο γιος του παρακολούθησε ιδιαίτερα συγκινημένος τον πατέρα του μετά τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλούσε για το πώς θα κάνει νέα κυβέρνηση, ο Κωνσταντίνος έκλαιγε. Μέχρι που μόλις τελείωσε την ομιλία ο πατέρας του, έσπευσε να τον αγκαλιάσει.  Λίγο αργότερα, στις πρώτες του δηλώσεις ως νέος πρωθυπουργός, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια ακόμη αναφορά στην οικογένειά του, βγάζοντας μια φωτογραφία με την σύζυγό του, Μαρέβα, και τα τρία παιδιά τους, Σοφία Δάφνη και Κωνσταντίνο. «Σήμερα, όμως, αντλώ και δύναμη από τη στήριξη της οικογένειάς μου. Της συζύγου μου και των τριών παιδιών μου, θέλω να τους ευχαριστήσω από καρδιάς. Και -επιτρέψτε μου να το πω- αυτή την ώρα νιώθω να με προστατεύει όσο ποτέ και η ευχή του γονιών μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης – Κυριάκος Μητσοτάκης

Exit mobile version