Αποτελέσματα εκλογών 2019: 01:12, ο Αλέξης Τσίπρας αποχωρεί από το πρωθυπουργικό γραφείο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αποτελέσματα εκλογών 2019: 01:12, ο Αλέξης Τσίπρας αποχωρεί από το πρωθυπουργικό γραφείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Την στιγμή της αποχώρησης του Τσίπρα από του Μαξίμου, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, απαθανάτισε από το κινητό της, η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα.

08.07.2019 | 14:30

Αποτελέσματα εκλογών 2019: Γνωρίζοντας ήδη το εκλογικό αποτέλεσμα, ο Αλέξης Τσίπρας αποχώρησε τα ξημερώματα από το Μέγαρο Μαξίμου. Ο πρώην πρωθυπουργός, αφού είδε τα αποτελέσματα, έκανε πρώτα δηλώσεις και είχε τηλεφωνικές επικοινωνίες με στελέχη του, αλλά και ηγέτες από άλλες χώρες της Ευρώπης, έφυγε από το πρωθυπουργικό του γραφείο στις 01:12. Μαζί με την σύζυγό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, έφυγαν εκείνη την ώρα από του Μαξίμου. Την στιγμή της αποχώρησης του Τσίπρα από του Μαξίμου, λίγο μετά τη μία τα μεσάνυχτα, απαθανάτισε από το κινητό της, η δημοσιογράφος του Alpha, Ευαγγελία Τσικρίκα.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα δεν έλειπε και από τις δηλώσεις του απερχόμενου πρωθυπουργού στο Ζάππειο, την ώρα που δημοσιοποιούνται τα εκλογικά αποτελέσματα. Εκεί, μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός αποτύπωσε μια τρυφερή τους στιγμή. Η κα Μπαζιάνα αγκάλιασε και φίλησε στο μάγουλο τον Αλέξη Τσίπρα. Η αγκαλιά του ζευγαριού συγκέντρωσε τα βλέμματα δημοσιογράφων και παρισταμένων.

Φωτογραφίες & Βίντεο

Exit mobile version