“Λόγω Τιμής” 2019: Το τρέιλερ είναι απλά συγκλονιστικό – Πότε ξεκινάει η θρυλική σειρά

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Λόγω Τιμής” 2019: Το τρέιλερ είναι απλά συγκλονιστικό – Πότε ξεκινάει η θρυλική σειρά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

"Λόγω Τιμής" 2019: Μια παρέα παιδιών από την Πάτρα, διαφορετικοί χαρακτήρες, δίνουν λόγο τιμής ότι θα μείνουν για πάντα δεμένοι ό,τι αντιξοότητες κι αν αντιμετωπίσουν.

07.07.2019 | 14:16

“Λόγω Τιμής” 2019: Το πρώτο επίσημο, ολοκληρωμένο τρέιλερ του «Λόγω Τιμής» είναι γεγονός. Η αγαπημένη σειρά των 90s επιστρέφει στον ΣΚΑΪ, 20 χρόνια μετά και οι πιο παλιοί, περιμένουν πώς και πώς. Η παρέα από την Πάτρα πλέον έχει μεγαλώσει, ζει στην Αθήνα και όλοι σχεδόν έχουν κάνει οικογένεια. Ήταν Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου του 1996, όταν έπεσαν για πρώτη φορά οι τίτλοι αρχής του «Λόγω Τιμής». Μιας τηλεοπτικής σειράς η οποία καθήλωνε τους τηλεθεατές οι οποίοι συντονίζονταν στο Mega για να παρακολουθήσουν τους αγαπημένους τους ήρωες.

Μια συγκινητική σειρά από αυτές που αναδεικνύουν τις παρέες, την αγάπη, τη διαχρονικότητα της φιλίας, την πίστη και την αφοσίωση παρά τα χρόνια που περνούν. Μια λατρεμένη τηλεοπτική σειρά που αγαπήθηκε κυρίως από το νεαρό κόσμο. Στο τρέιλερ που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram παίρνουμε μια μικρή γεύση για το τι θα δούμε τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. Συγκίνηση, έντονες στιγμές και οι πρωταγωνιστές σαν να μην πέρασε μια μέρα…

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Άλκης Κούρκουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Χριστίνα Αλεξανιάν, Βίκυ Βολιώτη, Δημήτρης Αλεξανδρής, Αγγελική Δημητρακοπούλου συναντιούνται και πάλι ενώ στο καστ προστίθενται η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος. Στο τρέιλερ διάρκειας 2μιση λεπτών, παίρνουμε μια γεύση από τι πρόκειται να διαδραματιστεί, γνωρίζουμε τους νέους ήρωες ενώ βλέπουμε τις σχέσεις των αγαπημένων μας χαρακτήρων. «Τσίου, μου λείπει η Πάτρα», είναι η πρώτη ατάκα της Ηρώς, πηγαίνοντάς μας πίσω, εκεί που ξεκίνησαν όλα. Η αγωνία μεγαλώνει και περιμένουμε πώς και πώς να δούμε την σειρά της Μιρέλας Παπαοικονόμου.

Λόγω Τιμής, 20 χρόνια μετά

“Λόγω Τιμής” 2019: Πότε ξεκινάει;

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος μίλησε πριν καιρό στην εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου και αποκάλυψε πότε θα κάνει πρεμιέρα. Η σειρά θα προβληθεί από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και ο Γιώργος Πυρπασόπουλος ανέφερε: «Τα γυρίσματα θα αρχίσουν στις 18 Μαρτίου και τα πρώτα επεισόδια πιστεύω ότι θα προβληθούν από Σεπτέμβρη… Οκτώβρη κάπου εκεί μέσα». «Όχι, δεν δώσαμε τις οικονομίες μας για να γυριστεί το τρέιλερ. Απλά μαζευτήκαμε όλοι μαζί και συμβάλλαμε προκειμένου να γίνει ένα καλό πρόμο», ανέφερε για το πολυσυζητημένο τρέιλερ.

Εκτός από τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Γιώργο Χρυσοστόμου και τη Μαρία Παπαφωτίου, στο καστ έχει ενταχθεί και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ο οποίος θα υποδυθεί τον σύζυγο της Ηρώς (Βίκυ Βολιώτη).  Έχουν γίνει ακόμα δύο προσθήκες. Πρόκειται για τον Χριστόδουλο Στυλιανό, ο οποίος τα τελευταία χρόνια δίνει κυρίως το «πα­ρών» στο θέατρο, και τη Νίκη Βακάλη, την οποία γνωρίσαμε μέσα από την κινημα­τογραφική ταινία «Ένας άλλος κόσμος» και εν συνεχεία μέσα από την κωμική σειρά «Αστέρας Ραχούλας».

Exit mobile version