Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς – “Το χαμόγελο επιστρέφει”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ψήφισε ο Αντώνης Σαμαράς – “Το χαμόγελο επιστρέφει”

Εκλογές 2019: Μια λιτή δήλωση έκανε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, από την Πύλο όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

Εκλογές 2019: Στην Πύλο άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος εμφανίστηκε αισιόδοξος για τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών 2019. Εξερχόμενος του εκλογικού κέντρου, ο κ. Σαμαράς προέβη σε μια λιτή δήλωση τονίζοντας ότι «ενωμένοι θα ξαναχτίσουμε από αύριο την Ελλάδα της δημιουργίας, της ανάπτυξης, της δικαιοσύνης και της αξιοπρέπειας. Το χαμόγελο επιστρέφει» σημείωσε, καταλήγοντας, ο πρώην πρωθυπουργός.

Για τις βουλευτικές εκλογές 2019 λίγη ώρα νωρίτερα ψήφισε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος.  Ακολούθησαν, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης -που αποθεώθηκε στο Περιστέρι- και ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών οι βουλευτικές εκλογές 2019 διεξάγονται δίχως σοβαρά προβλήματα μέχρι στιγμής. Η πρώτη ασφαλής εκτίμηση των αποτελεσμάτων των βουλευτικών εκλογών 2019 αναμένεται να γίνει γύρω στις 21:00 το βράδυ. Δυο ώρες πριν τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών, και συγκεκριμένα στις 19:00, θα δοθούν στη δημοσιότητα και τα στοιχεία του exit poll 2019.

Δείτε το απόσπασμα από τη δήλωση του Αντώνη Σαμαρά:

Δείτε ακόμη: 

Αποθεώθηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Ένταση και σπρωξίδι στο σημείο (vid)

Ψήφισε ο Αλέξης Τσίπρας – “Δίνουμε τη μάχη με αισιοδοξία μέχρι το τέλος”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις