Εκλογές 2019: Ο Άδωνις έχει τον πόνο του – “Θα χάσουμε τον Ζουράρι”

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2019: Ο Άδωνις έχει τον πόνο του – “Θα χάσουμε τον Ζουράρι”

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Εκλογές 2019: Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή ο Κώστας Ζουράρις, είπε πως θα μας... εγκαταλείψει αν βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

07.07.2019 | 20:25

Εκλογές 2019: Ως πρωτοφανή θρίαμβο της ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη, χαρακτήρισε τα αποτελέσματα του exit poll ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι οι πανηγυρισμοί θα είναι μηδενικοί και ότι χρειάζεται αμέσως σκληρή δουλειά. Μάλιστα, χαριτολογώντας, ο κ. Γεωργιάδης είπε ότι «κρίμα, θα χάσουμε τον Κώστα Ζουράρι» που είχε πει ότι θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Γαλλία εάν κέρδιζε τις εκλογές η ΝΔ. Ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην Α΄ Θεσσαλονίκης, Κώστας Ζουράρις έλεγε πράγματι ότι θα… φύγει για Γαλλία, σε περίπτωση εκλογής του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ στις εκλογές της Κυριακής.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή στον Realfm Θεσσαλονίκης 107,1 ο Κώστας Ζουράρις, αφού έπλεξε το εγκώμιο του Αλέξη Τσίπρα που τον αποκάλεσε μεταξύ άλλων “αγόρι του”, είπε πως θα μας… εγκαταλείψει αν βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Αν, θεός φυλάξει, βγει ο Μητσοτάκης, εγώ θα προσφύγω ικέτης στη γαλλική πρεσβεία, όπως έκανα πριν από 50 χρόνια που η Γαλλία μου έδωσε πολιτικό άσυλο». “Το θαυμάζω αυτό το παιδί, το αγαπώ, έχει αυτήν την καλοσύνη… και υπήρξε βέβαια ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Ελευθέριο Βενιζέλο, προφανώς. Βαριέμαι να εξηγήσω γιατί, γιατί είμαι επιστήμων αυτού του τομέα, βαριέμαι να εξηγήσω γιατί υπήρξε ο καλύτερος Έλληνας πρωθυπουργός μετά τον Βενιζέλο. Μαζί με τον Βενιζέλο. Γιατί εκείνος έκανε μεγάλα λάθη ενώ ο Αλέξης έκανε μικρά”, έλεγε σε άλλη εκπομπή.

Εκλογές 2019: Η έκπληξη στον Άδωνι το πρωί

Μία ευχάριστη “έκπληξη” είχε ο υπ. βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης. Στο εκλογικό τμήμα που πήγε για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα τον περίμεναν… ψηφοφόροι- “θαυμαστές” που φορούσαν μάλιστα μπλουζάκια “Άδωνις”. του ζήτησαν μάλιστα να φωτογραφηθούν όλοι μαζί κι εκείνος όπως ήταν φυσικό, το έκανε με χαρά και χαμόγελο.

Exit mobile version