Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελένη Καρβέλα: Υπέροχη νύφη, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου
LIFESTYLE

Ελένη Καρβέλα: Υπέροχη νύφη, στο πλευρό του Κωνσταντίνου Μπογδάνου

Ελένη Καρβέλα: Και επίσημα ζευγάρι είναι πλέον ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Ελένη Καρβέλα, μετά τον γάμο τους, που έγινε στη Νάξο.

Ελένη Καρβέλα: Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Ελένη Καρβέλα, σε μια παραδοσιακή τελετή στο όμορφο νησί της Νάξου, λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα του Σαββάτου 6 Ιουλίου. Ο γνωστός δημοσιογράφος, μία ημέρα πριν τις βουλευτικές εκλογές ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Έλενα και φυσικά την επόμενη θα επιστρέψει στην Αθήνα για να ρίξει την ψήφο του. Το μυστήριο τέλεσε ο Μητροπολίτης Παροναξίας, Καλλίνικος, ενώ κουμπάροι ήταν ο κοινός φίλος του ζευγαριού, Πάτροκλος Κουδούνης και η σύζυγός του, Αργυρώ.

Ο γάμος πραγματοποιήθηκε σε ένα υπέροχο εκκλησάκι στο Κάτω Σαγκρί, ένα ημιορεινό χωριό της Νάξου, τόπο καταγωγής της γιαγιάς του Κωνσταντίνου. Μια ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος και η Έλενα Καρβέλα διοργάνωσαν ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του, με φαγητό και κρασί. Το νεόνυμφο ζεύγος, βγαίνοντας από την εκκλησία, δεν δίστασε να ανταλλάξει τρυφερά φιλιά, καθώς οι καλεσμένοι τους πετούσαν ρύζι. Η Ελένη Καρβέλα έλαμπε από ευτυχία μέσα στο υπέροχο νυφικό της, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ευχήθηκε στις ανύπαντρες «Και στα δικά σας».

Η Ελένη Καρβέλα προτίμησε ένα απλό, κλασικό νυφικό το οποίο τελειοποίησε με ένα αέρινο πέπλο, ενώ ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος επέλεξε ένα σκούρο μπλε κουστούμι. Ο υποψήφιος βουλευτής δημοσίευσε μάλιστα και μία φωτογραφία στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook γράφοντας «Ανδρική φιλία. Το δεύτερο σημαντικότερο πράγμα στη ζωή μετά από την σωστή γυναίκα».

Ελένη Καρβέλα: Έλαμπε στο πλευρό του συζύγου της – Βίντεο (Tlife)

Ελένη Καρβέλα – Κωνσταντίνος Μπογδάνος: Το πάρτι στην αμμουδιά

Μία ημέρα πριν τον γάμο τους στην Νάξο, το ζευγάρι διοργάνωσε ένα ολοήμερο beach party για τους καλεσμένους του. Κάτι ανάλογο, όμως, έκαναν και το Σάββατο 6 Ιουλίου, ανήμερα του γάμου, που το ζευγάρι και οι καλεσμένοι δεν σταματούν να κάνουν βουτιές στην θάλασσα και να διασκεδάζουν.

Η Φανή Χαλκιά, η οποία είναι μία από τις ελάχιστες καλεσμένες, ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία με τον μέλλοντα γαμπρό. «Να εδώ… πίνοντας ετοιμαζόμαστε για τον γάμο και για τις εκλογές της Κυριακής..!!!!»

Ελένη Καρβέλα: Όταν μάθαμε τη σχέση, με έναν καυτό χορό της

Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Ελένη Καρβέλα γνωρίστηκαν στον ΣΚΑΪ, όταν και οι δύο εργάζονταν εκεί. Η Ελένη είχε πάει στον ΣΚΑΪ ως μαθητευόμενη, εντάχθηκε στην εκπομπή του Κωνσταντίνου Μπογδάνου και εκεί γεννήθηκε ένας έρωτας.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος εκείνη την περίοδο μόλις είχε βγει από τον πρώτο του γάμο με την Τζίνα Μοσχολιού. Κωνσταντίνος Μπογδάνος και Τζίνα Μοσχολιού ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον Σεπτέμβριο του 2014 στο κέντρο της Αθήνας. Λίγους μήνες αργότερα, ωστόσο, χώρισαν.

Η Ελένη Καρβελά είναι general manager στο σάιτ meaculpa.gr του Κωνσταντίνου Μπογδάνου.  «Η Ελένη είναι ένα πολύ γελαστό παιδί και εξαιρετική συντροφιά. Και ωραίο κορίτσι. Είναι αυθεντικό σέξι κορίτσι», έλεγε συγγενής της στο People.

View this post on Instagram

Όλα του γάμου εκλόγιμα!

A post shared by constantinos bogdanos (@constantinosbogdanos) on

Δείτε ακόμη: 

Μπογδάνος: Ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ απαντά στις ευχές του πρωθυπουργού

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις