Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Cameron Boyce: Πέθανε σε ηλικία 20 χρονών ο σταρ της Disney
ΚΟΣΜΟΣ

Cameron Boyce: Πέθανε σε ηλικία 20 χρονών ο σταρ της Disney

Cameron Boyce: Πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών ο ηθοποιός των ταινιών της Disney, Cameron Boyce.

Cameron Boyce: Πέθανε σε ηλικία μόλις 20 ετών ο ηθοποιός των ταινιών της Disney, Cameron Boyce. Ο αστέρας της Disney, όπως ανακοίνωσε η οικογένειά του πέθανε σε ηλικία  μόλις 20 ετών. Η αιτία θανάτου του σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση είναι η «χρόνια ιατρική κατάσταση» χωρίς να δώσει επιπλέον διευκρινήσεις. Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε στο ABC: «Με δυσβάσταχτο πόνο στην καρδιά σας ενημερώνουμε  ότι σήμερα το πρωί χάσαμε τον Cameron. Πέθανε στον ύπνο του έπειτα από μετεγχειρητικές επιπλοκές, που ήταν αποτέλεσμα μιας χρόνιας ιατρικής πάθησης, από την οποία υποβαλλόταν σε θεραπεία. Ο κόσμος έχασε ένα από τα πιο φωτεινά πρόσωπα, αλλά το πνεύμα του θα ζει μέσα από τις σκέψεις όσων των γνώρισαν και τον αγάπησαν. Είμαστε απόλυτα συντετριμμένοι και ζητάμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητα κατά τη διάρκεια αυτής της εξαιρετικά δύσκολης περιόδου καθώς πενθούμε την απώλεια του πολύτιμου γιου και αδελφού μας».

Ο ηθοποιός ζούσε στο Λος Άντζελες, έχοντας πρόσφατα μετακομίσει εκεί με φίλους, αλλά δεν είναι σαφές που ακριβώς βρισκόταν όταν πέθανε. Ο Cameron ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην ηλικία των εννέα ετών, έχοντας εμφανιστεί στην ταινία φρίκης Mirrors, ακολούθησε η ταινία με τον Adam Sandler «Grown Ups» ως ένα από τα παιδιά στην οθόνη του Hollywood. Επίσης, ήταν πρωταγωνιστής στην ταινία «Gamer’s Guide to Pretty Much Everything» και της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Jessie».

Ο Cameron Boyce ήταν μόλις εννέα ετών όταν εμφανίστηκε στο Mirrors. Στη συνέχεια πήγε να παίξει ένα από τα παιδιά του Adam Sandler στην ταινία Grown Ups. Έγινε πολύ αγαπητός ως ο χαρακτήρας Luke Ross στην εκπομπή της Disney Channel Jessie. Από τότε, “άνοιξαν” οι δρόμοι για το Χόλιγουντ. Από την εκπομπή, βρέθηκε να παίζει το ρόλο του Carlos de Vil στην Descendants, μια δημοφιλή τηλεοπτική σειρά.

Cameron Boyce: Συγκλονισμένοι στη Disney

Εκπρόσωπος της Disney Channel περίεγραψε τον Boyce ως έναν “απίστευτα ταλαντούχο καλλιτέχνη”. “Από νεαρή ηλικία, ο Cameron Boyce ονειρευόταν να μοιράζεται τα εκπληκτικά καλλιτεχνικά του ταλέντα με τον κόσμο. Ως νεαρός άνδρας, είχε μια έντονη επιθυμία να κάνει τη διαφορά στη ζωή των ανθρώπων μέσα από το ανθρωπιστικό έργο του.Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος καλλιτέχνης, ένας αξιοθαύμαστα φροντισμένος και προσεγμένος άνθρωπος και πάνω απ ‘όλα ήταν ένας αφοσιωμένος γιος, αδελφός, εγγονός και φίλος”.

“Εκφράζουμε τα βαθύτατα συλλυπητήριά μας στην οικογένειά του, στους συμμαθητές του και στους συναδέλφους του”, κατέληξε.

Ο Cameron Boyce είχε μοιραστεί μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου στο Instagram την ημέρα πριν πεθάνει.

Cameron Boyce: Η τελευταία φωτο στο Instagram

View this post on Instagram

@i_d

A post shared by Cameron Boyce (@thecameronboyce) on

Cameron Boyce dies at 20

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις