Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκλογές 2019: Καβγάς με βαριές κουβέντες Κούγια – Χατζηνικολάου στον “αέρα” (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2019: Καβγάς με βαριές κουβέντες Κούγια – Χατζηνικολάου στον “αέρα” (vid)

Εκλογές 2019: Άγριος καβγάς σε πανελλήνια τηλεοπτική μετάδοση μέσα από την συχνότητα του Ant1, νωρίς το βράδυ της Κυριακής, 07.07.2019, μεταξύ του Νίκου Χατζηνικολάου και του Αλέξη Κούγια.

Εκλογές 2019: “Σφάχτηκαν” κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ΑΝΤ1 Αλέξης ΚούγιαςΝίκος Χατζηνικολάου μετά την τοποθέτηση του ποινικολόγου για την “γεωγραφία” των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ. «Η διαφορά είναι εντυπωσιακή και εξεπλάγην… Χθες το βράδυ είχα τις πρώτες πληροφορίες και δεν το πίστεψα με αποτέλεσμα να χάσω κι ένα στοίχημα», είπε αρχικά ο κ. Κούγιας. Αναφερόμενος στους κ.κ. Παππά, Κατρούγκαλο, υποστήριξε πως «το 26% ή 27% που φαίνεται να παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σημαντικό ποσοστό, αλλά βεβαίως είναι σημαντικό το τι παίρνει κι ο αντίπαλος. Όμως πρέπει να σας ανησυχεί ποια είναι η σύνθεση των ανθρώπων που σας ψήφισαν. Αν είναι Ρομά, λαθρομετανάστες που πήραν διαβατήρια, άνθρωποι με ιδιαιτερότητας ή οι ταλαιπωρημένοι των φυλακών τότε μειώνεται η προσδοκία της επανόδου».

Αυτή η τοποθέτηση του προκάλεσε την αντίδραση των εκπροσώπων του ΣΥΡΙΖΑ που ρώτησαν αν θεωρεί ότι δεν θα πρέπει να έχουν δικαίωμα ψήφου. «Φυσικά και πρέπει να έχουν δικαίωμα. Απλά είναι μειωμένης ανεξαρτησίας όσον αφορά την ψήφο γιατί ψηφίζουν διαφορετικά απ’ ότι ο ελεύθερος επαγγελματίας τον οποίο έλιωσε η κυβέρνηση. Κι αν η αισθητική της αριστεράς είναι η αισθητική των Ρομά, των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες και των ταλαιπωρημένων των φυλακών, εμένα δε με εκφράζει».

H νέα τοποθέτηση του κ. Κούγια προκάλεσε την έντονη αντίδραση του κ. Χατζηνικολάου

«Είναι σοκαριστική η άποψης σας και δεν είναι δημοκρατική. Είναι ο,τι πιο φασιστικό έχω ακούσει τελευταία! Δεν μπορεί να λέτε ότι κρίνουμε τη ψήφο ενός ανθρώπου μα βάση τις ιδιαιτερότητες του. Οι ψήφοι των Ελλήνων πολιτών έχουν την ίδια βαρύτητα και με σοκάρει το γεγονός ότι ένας καλλιεργημένος άνθρωπος σαν κι εσάς εκφράζει τέτοια άποψη…».

O Αλέξης Κούγιας τον κατηγόρησε για υποκρισία, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να λέει πως έχει μεγαλώσει δίπλα σε τέτοιους ανθρώπους. «Πώς; Από ό, τι θυμάμαι γιος υπουργού είσαστε», απάντησε ο Αλέξης Κούγιας. «Γιος υπουργού ο οποίος έγινε υπουργός όταν εγώ ήμουν 25 ετών! Καταλάβατε; Μεγάλωσα στην Αλεξανδρούπολη, όπου υπήρχανε Ρομά και μουσουλμάνοι, μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη, σε μια πολύ φτωχή γειτονιά. Και έμαθα να εκτιμώ όλους τους ανθρώπους το ίδιο και όχι με βάση το χρώμα του δέρματος ή τη σεξουαλική συμπεριφορά! Είναι θλιβερά αυτά που μας λέτε! Λυπάμαι πάρα πολύ», τόνισε ο Νίκος Χατζηνικολάου… κόβοντας την κουβέντα.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις