Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εκλογές 2019: Έκλεψαν κάλπη στα Εξάρχεια και την έκαψαν στην πλατεία (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Εκλογές 2019: Έκλεψαν κάλπη στα Εξάρχεια και την έκαψαν στην πλατεία (vid)

Εκλογές 2019: Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε εκλογικό κέντρο.

Εκλογές 2019: Θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία στα τμήματα των Εξαρχείων που έκαναν επιδρομή κουκουλοφόροι και άρπαξαν τις κάλπες. Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών και τον Αντώνη Ρουπακιώτη που έκανε δηλώσεις, στα εκλογικά τμήματα όπου έκαναν έφοδο κουκουλοφόροι θα επαναληφθεί η εκλογική διαδικασία την άλλη Κυριακή. Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε εκλογικά τμήματα των Εξαρχείων και άρπαξαν τη μία κάλπη, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως την έκαψαν. Στο σημείο υπάρχει ένταση καθώς σημειώθηκε πετροπόλεμος και βανδαλισμοί σε εκλογικά κέντρα.

Όλα συνέβησαν σε εκλογικό κέντρο επί της οδού Κωλέττη, στα Εξάρχεια. Ομάδα περίπου 15 ατόμων μπούκαρε στο 33ο εκλογικό κέντρο που βρίσκεται στην οδό Κωλέττη 35 απ’ όπου άρπαξαν μία από τις κάλπες και διέφυγαν πετώντας καπνογόνα εναντίον αστυνομικών. Υπάρχουν μάλιστα πληροφορίες πως ομάδα αγνώστων δημιούργησαν και επεισόδια σε σχολείο επί της οδού Αραχώβης, πετώντας πέτρες. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων για τον εντοπισμό των δραστών της επίθεσης σε εκλογικό κέντρο.

Δείτε ακόμη: 

Μπαλάσκας για Εξάρχεια: «Αν πάρουμε πολιτική εντολή, θα πάθετε την πλάκα σας»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις