Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βάνα Μπάρμπα ΚΙΝΑΛ: Το… κάπως ιδιαίτερο σποτ – Με θεατρικό ύφος, έτοιμη να βάλει τα κλάματα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βάνα Μπάρμπα ΚΙΝΑΛ: Το… κάπως ιδιαίτερο σποτ – Με θεατρικό ύφος, έτοιμη να βάλει τα κλάματα

Βάνα Μπάρμπα ΚΙΝΑΛ: Η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προσπάθησε να βρεθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή ήταν το 2012 που ήταν υποψήφια βουλευτής με τον Γιώργου Καρατζαφέρη.

Βάνα Μπάρμπα ΚΙΝΑΛ: Ιδιαίτερα συγκινημένη η ηθοποιός Βάνα Μπάρμπα, εξηγεί στο τηλεοπτικό της σποτ γιατί κατεβαίνει με το ΚΙΝΑΛ στις εκλογές και ποιοι είναι οι στόχοι της. Η Βάνα Μπάρμπα, στο σχεδόν θεατρικό σποτάκι, μιλά για αισιοδοξία, ωστόσο η αίσθηση που αφήνει είναι ιδιαίτερα στενάχωρη. «Γιατί η ουσία της πολιτικής ήταν, είναι και πάντα θα παραμένει ο άνθρωπος»! Έτσι κλείνει το προεκλογικό σποτ που έχει αναρτήσει στον προσωπικό της λογαριασμό η Βάνα Μπάρμπα. Η δημοφιλής ηθοποιός κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές της Κυριακής, 05.07.2019, με το Κίνημα Αλλαγής στα Γιάννενα και στο ίδιο βίντεο εξηγεί αυτή της την επιλογή. Τόσο για την ίδια την υποψηφιότητα, όσο και για τα Ιωάννινα. Η Βάνα Μπάρμπα εμφανίζεται συγκινημένο μιλώντας για όλα όσα θέλει να πετύχει εάν εκλεγεί, ενώ δεν κρύβει ότι το ΠΑΣΟΚ πάντα ήταν το κόμμα της καρδιάς της.

«Μου έγινε μια πρόταση από το ΚΙΝΑΛ, από το ΠΑΣΟΚ. Για μένα είναι ένα κόμμα της καρδιάς εδώ και πολλά χρόνια. Ο λόγος που με κάνει να θέλω να συμπράξω είναι γιατί πρόεδρος είναι γυναίκα. Θεωρώ ότι οι γυναίκες στην πολιτική, στην Ελλάδα, στην πατρίδα μας, παίζουν πολύ μικρό ρόλο. Είναι τρομερό να είναι μόνο 5%. Ανδροκρατούμενο τελείως το πολιτικό τοπίο του τόπου…», είχε πει η Βάνα Μπάρμπα όταν ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά της.  Ενδιαφέρον έχει όμως η πολιτική… πορεία της Βάνας Μπάρμπα, η οποία αλλάζει κόμματα σχεδόν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση! Ενδεικτικό είναι πως έχει περάσει από ΛΑΟΣ, ΝΔ και τώρα στο ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα πρόσφατα βρέθηκε και στο Μέγαρο Μαξίμου σε τετ α τετ με τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Και τελικά, στο… ΚΙΝΑΛ!

Αξίζει να σημειωθεί πως η πρώτη φορά που η Βάνα Μπάρμπα προσπάθησε να βρεθεί στην κεντρική πολιτική σκηνή ήταν το 2012 που ήταν υποψήφια βουλευτής με τον Γιώργου Καρατζαφέρη με το ΛΑΟΣ στη Β’ Αθηνών.  Στη συνέχεια η γνωστή ηθοποιός και αφού δεν κατάφερε να μπει στη Βουλή, έκανε το επόμενο βήμα και ασχολήθηκε με την τοπική αυτοδιοίκηση και το 2014 εξελέγη δημοτική σύμβουλος με τον Γιώργο Παπανικολάου της ΝΔ στη Γλυφάδα, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε. Τέλος ποικίλα σχόλια προκάλεσε η φωτογραφία που δημοσιεύθηκε με την ίδια στο Μέγαρο Μαξίμου να αγκαλιάζεται με τον Αλέκο Φλαμπουράρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις