Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης – Θεσσαλονίκη: Ντελίριο στην Αριστοτέλους – «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης – Θεσσαλονίκη: Ντελίριο στην Αριστοτέλους – «Να ‘τος, να ‘τος ο πρωθυπουργός»

Μητσοτάκης - Θεσσαλονίκη: Η μαζικότητα του κόσμου ήταν τέτοια που έκλεισαν δύο λωρίδες της κεντρικής οδού της πόλης.

Μητσοτάκης – Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου περίμενε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη και τον αποθέωσε με την άφιξη του. Μόλις έφτασε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης ο κόσμος ξέσπασε σε χειροκροτήματα και φώναξαν όλοι μαζί «Να ‘τος, να’ τος ο Πρωθυπουργός». «Ψηφίζουμε Νέα Δημοκρατία. Εμπιστευόμαστε τον Κυριάκο Μητσοτάκη» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ στο πλήθος που κατέκλυσε την πλατεία Αριστοτέλους ενώ ταυτόχρονα έστειλε σαφές μήνυμα κατά της αποχής. Υπογράμμισε εν συνεχεία «δεν χαλαρώνουμε δεν πάμε παραλία» ενώ απευθυνόμενους στους νέους τους ζήτησε να πάνε στη θάλασσα αφού ψηφίσουν.

Η μαζικότητα του κόσμου στη συμβολή των οδών Τσιμισκή και Αριστοτέλους, όπου βρίσκεται και το εκλογικό κέντρο της ΝΔ, ήταν τέτοια που έκλεισαν δύο λωρίδες της κεντρικής οδού της πόλης, ενώ στο σημείο έσπευσαν και αστυνομικοί της Τροχαίας, προκειμένου να διευκολύνουν την κίνηση των οχημάτων. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε στην Θεσσαλονίκη, λίγο μετά τις 21.30. Μετά από ένα σύντομο περίπατο από το Ηλέκτρα Παλλάς, μέχρι το περίπτερο της ΝΔ, χαιρέτισε τον κόσμο που τον περίμενε και του φώναζε “Γεια σου Πρωθυπουργέ” και στη συνέχεια πραγματοποίησε μια σύντομη ομιλία.

Η νίκη θα αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη

«Είναι πολύ σημαντικό να τελειώσω την προεκλογική εκστρατεία από την πλατεία Αριστοτέλους από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και συμπλήρωσε «το βράδυ της 7ης Ιούλη θα έχουμε πετύχει μια μεγάλη νίκη, μια νίκη της δημοκρατίας μια νίκη όλης της Ελλάδος».

«Σας έδωσα δέσμευση ότι θα ξανακάνω μεγάλη παράταξη τη ΝΔ και την τήρησα στο ακέραιο» σημείωσε ο Μητσοτάκης και υπογράμμισε «Οι κάλπες όταν ανοίξουν στις 7 το πρωί θα είναι άδειες, όταν κλείσουν θα είναι γεμάτες γαλάζια ψηφοδέλτια».

Ο κ Μητσοτάκης δήλωσε συγκινημένος από την υποδοχή που του επιφύλαξαν

«Δεν είναι τυχαίο που επέλεξα να κλείσω από εδώ την προεκλογική εκστρατεία όπως και στις ευρωεκλογές» είπε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και χαρακτήρισε τους Θεσσαλονικείς γουρλήδες. «Η νίκη θα αρχίσει από τη Θεσσαλονίκη, όλη η Ελλάδα θα είναι γαλάζια το βράδυ της Κυριακής» σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Πλήθος κόσμου είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στην πλατεία Αριστοτέλους (πάνω από οδό Τσιμισκή), ενώ έχουν κλείσει και οι γύρω δρόμοι.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης, συνομίλησε με τον κόσμο που τον αγκάλιαζε και έβγαλε μαζί τους φωτογραφίες. Παρόν είναι και ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας. Ανάμεσα στο κόσμο και η κόρη του Δάφνη, η οποία απαθανάτιζε τον πατέρα της με την κάμερα του κινητού της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις