Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πατροκτόνος – Αγία Παρασκευή: Κρεμασμένη στο κελί της βρέθηκε η 35χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Πατροκτόνος – Αγία Παρασκευή: Κρεμασμένη στο κελί της βρέθηκε η 35χρονη

Πατροκτόνος - Αγία Παρασκευή: Η 35χρονη γυναίκα είχε σκοτώσει στις 21 Ιουνίου τον πατέρα της και είχε επιχειρήσει και τότε να αυτοκτονήσει.

Πατροκτόνος – Αγία Παρασκευή: Κρεμασμένη από το πόμολο της πόρτας του κελιού της βρέθηκε η 35χρονη κρατούμενη η οποία την 21η Ιουνίου 2019 σκότωσε τον πατέρα της στην Αγία Παρασκευή Αττικής. Η 35χρονη είχε κριθεί προσωρινά κρατούμενη και είχε προφυλακιστεί στις φυλακές Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην πτέρυγα των παλαιών γυναικείων φυλακών, που κρατούνται υπόδικες. Η γυναίκα στις 21 Ιουνίου έσφαξε τον πατέρα της κι επιχείρησε, ανεπιτυχώς μετά τη δολοφονία, να δώσει τέλος στη ζωή της. Το συμβάν έλαβε χώρα στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή, όπου η 35χρονη, που φέρεται να αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας μαχαίρωσε θανάσιμα τον πατέρα της.

Όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα προ ημερών η γυναίκα, είχε αποπειραθεί και στο παρελθόν να επιτεθεί στον πατέρα της, όμως είχε αποφευχθεί το μοιραίο. Χθες, φέρεται να έδωσε τέλος στην ζωή της καθώς κρεμάστηκε στο πόμολο της πόρτας και ενώ η φυλακή ήταν ανοιχτή. Πάντως, όλες οι εκδοχές εξετάζονται, καθώς δημιουργούνται ερωτηματικά για τις συνθήκες θανάτου της.

Πατροκτόνος – Αγία Παρασκευή: Το χρονικό του εγκλήματος

Το οικογενειακό δράμα αποκαλύφθηκε το πρωί της Παρασκευής 21.06.2019 όταν γείτονες άκουσαν φωνές από το σπίτι, στην οδό Αμαρυλλίδος 21 στην Αγία Παρασκευή, όπου έμεναν ένας 68χρονος και η 31 ετών κόρη του.

Η νεαρή γυναίκα, άγνωστο ακόμα γιατί, είχε μαχαιρώσει μέχρι θανάτου τον πατέρα της και στη συνέχεια προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της, κόβοντας τις φλέβες και στα δυο χέρια της. Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν από τους γείτονες, την βρήκαν ζωντανή και αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», όπου νοσηλεύτηκε εκτός κινδύνου αλλά σε κατάσταση σοκ. Μερικές εβδομάδες αργότερα, φαίνεται πως έβαλε τέλος στην ζωή της μέσα στο κελί που κρατούνταν…

Οι πρώτες πληροφορίες, από αστυνομικές πηγές, ανέφεραν τότε πως η πατροκτόνος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. Πριν από τέσσερα χρόνια, το 2015, είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα της. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο είδαν αίματα στην αυλή του σπιτιού και μπαίνοντας στο εσωτερικό αντίκρισαν σε λίμνη αίματος τον νεκρό 68χρονο και την τραυματισμένη κόρη του.

Αγία Παρασκευή: Οι μαρτυρίες των γειτόνων

Ήταν περίπου 08:30 το πρωί όταν κάτοικοι στην οδό Αμαρυλλίδος στην Αγία Παρασκευή άκουσαν φωνές από το σπίτι όπου ζούσαν ο 68χρονος και η 31χρονη κόρη του. Λίγη ώρα αργότερα, κάτοικος της περιοχής αφού άκουσε φωνές, είδε την 31χρονη έξω από το σπίτι, με αίματα στα χέρια. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο σπίτι και οι αστυνομικοί, σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες των γειτόνων, ακολούθησαν τα σημάδια από αίμα που υπήρχαν στην αυλή και έφτασαν έως το σημείο όπου βρισκόταν νεκρός ο 68χρονος. Σύμφωνα με γειτόνισσα οι καυγάδες ανάμεσα στον πατέρα και την κόρη ήταν συχνοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις