Athens Voice: Παραιτήθηκε “από ντροπή” η ραδιοφωνική παραγωγός του Athens Voice 102.5, Άννα Αναστασίου

ΕΛΛΑΔΑ

Athens Voice: Παραιτήθηκε “από ντροπή” η ραδιοφωνική παραγωγός του Athens Voice 102.5, Άννα Αναστασίου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Athens Voice: Αφορμή για την σφοδρότατη κριτική που δέχεται η Athens voice, είναι η τραγική υπόθεση με την γυναίκα που το Σάββατο 29.06.2019, έχασε με εφιαλτικό τρόπο την ζωή της στο Νοσοκομείο Νίκαιας,

06.07.2019 | 11:12

Athens Voice: Την παραίτησή της υπέβαλε η ραδιοφωνική παραγωγός του Athens Voice 102.5, Άννα Αναστασίου. Όπως διευκρίνισε η ίδια η Άννα Αναστασίου, έδωσε τέλος στην συνεργασία της με τον σταθμό μετά την ντροπιαστική ανάρτηση της Athens Voice για τον θάνατο μετανάστριας – αποκλειστικής νοσοκόμας στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Στην ανάρτησή της στο facebook αναφέρει πως «Πέρα, μακριά και έξω από κάθε πολιτική σκοπιμότητα, εγώ δεν μπορώ να ζω κάτω από μια τέτοια ανάρτηση. Το πάλεψα όσο μπορούσα. Φεύγω όχι από φόβο. Από ντροπή».

Αφορμή για την σφοδρότατη κριτική που δέχεται η Athens voice, είναι η τραγική υπόθεση με την γυναίκα που το Σάββατο 29.06.2019, έχασε με εφιαλτικό τρόπο την ζωή της στο Νοσοκομείο Νίκαιας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο. Η μετανάστρια από την Αρμενία, εργαζόταν σαν αποκλειστική χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και φέρεται να έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει έλεγχο. Η τραγική υπόθεση σχολιάστηκε με μια αδιανόητη ανάρτηση που έκανε συντάκτης της Athens voice.

Athens voice: Η ανάρτηση της παραγωγού

Σε αυτήν, αναφέρεται: «Μετανάστρια από την Αρμενία, αποκλειστική νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο Νίκαιας, πήδηξε από το παράθυρο  και σκοτώθηκε για να μην απελαθεί. Κρίμα, έχασε την ευκαιρία να συνοδεύσει τον Τσίπρα στη δεξίωση του Προεδρικού». Οι αντιδράσεις ήταν σφοδρότατες, πολιτικοί ακύρωσαν τις συνεντεύξεις τους, ενώ ήρθε και η πρώτη παραίτηση. Ο Ρουβίκωνας, σε μια ακόμα μία επίθεση κατά της Δημοκρατίας, επιτέθηκε στα γραφεία της Athens Voice, κάνοντάς τα όλα γυαλιά καρφιά. H Athens Voice ζήτησε συγγνώμη, αλλά δεν εισακούστηκε.

Athens Voice: Όλα χάος

Athens Voice: Και λίγο αργότερα, ο Ρουβίκωνας απείλησε ξανά

Πριν καν συμπληρωθούν 24 ώρες από την καταδρομική επίθεση του Ρουβίκωνα στα γραφεία της Athens Voice, ηγετικό στέλεχος της αναρχικής οργάνωσης απειλεί εκ νέου μέσω Facebook την εφημερίδα και τους εργαζόμενους της να φύγουν εντός μια εβδομάδας από το… «βασίλειό» τους. «Έχετε μια εβδομάδα για να φύγετε από την περιοχή» γράφει χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καλαϊτζίδης σε ανάρτηση στη σελίδα του στο Facebook, στην οποία αναρτά το βίντεο της χθεσινής εισβολής.

Μια ανάρτηση-απειλή κατά του Τύπου και της ελευθεροτυπίας, πάρα τη σύσσωμη καταδίκη της επίθεσης από το σύνολο του πολιτικού κόσμου.

Δείτε ακόμη:

Athens Voice: Βανδαλισμός στα γραφεία μετά το σχόλιο για τη μετανάστρια

Athens Voice: Ο Ρουβίκωνας προκάλεσε την οργή των πάντων – Το βίντεο από την άγρια επίθεση στα γραφεία της

Exit mobile version