Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πέγκυ Σταθακοπούλου – μαγιό: Με μικροσκοπικό μπικίνι στα 59 της, έβαλε “φωτιά” στο Instagram
LIFESTYLE

Πέγκυ Σταθακοπούλου – μαγιό: Με μικροσκοπικό μπικίνι στα 59 της, έβαλε “φωτιά” στο Instagram

Πέγκυ Σταθακοπούλου - μαγιό: Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου να είναι 59 ετών, ωστόσο διατηρεί ένα καλλίγραμμο κορμί.

Πέγκυ Σταθακοπούλου – μαγιό: Η Πέγκυ Σταθακοπούλου ανέβασε μία φωτογραφία της στο προφίλ της Instagram, όπου ποζάρει με μπικίνι και τα εγκεφαλικά… ήρθαν.  Μπορεί η αγαπημένη ηθοποιός να είναι 59 ετών, ωστόσο το κορμί της είναι άψογο.  Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις σειρές «Ταύρος με Τοξότη» και «Τμήμα Ηθών» διατηρεί ένα αψεγάδιαστο κορμί και σίγουρα δεν περνάει… απαρατήρητη. «Το πρώτο μου μπάνιο. Καλωσόρισες καλοκαιράκι» σημείωσε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας της. «Προσπαθώ να μείνω στην ηλικία μου. Δεν είμαι η γυναίκα που αγωνιά υπερβολικά για την συντήρηση της νεότητας. Η νεότητα είναι κάτι πολύ εσωτερικό, το οποίο ακτινοβολεί και δεν έχει να κάνει πάντα με τις ρυτίδες μας και τα χρόνια μας. Μαγκιά είναι να μεγαλώνεις και να λένε για εσένα ότι είσαι μια γοητευτική γυναίκα» έχει δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της.  Και στο παρελθόν η Πέγκυ Σταθακοπούλου έχει ανεβάσει φωτογραφίες με μαγιό, όπου έχει αποθεωθεί από τους followers της.

Η Πέγκυ Σταθακοπούλου, που πέρσι πήρε διαζύγιο με τον Αλέξανδρο Καλδή, έχει μία κόρη 14 ετών, τη Χριστίνα.  Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 22 χρόνια και τα τελευταία 15 ήταν παντρεμένοι και έζησε ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και δύσκολες περιόδους, όπως η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Αλέξανδρος. Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αποκαλύψει ότι έγινε μητέρα μετά από προσπάθειες χρόνων. Φέτος δοκίμασε την τύχη της στις Ευρωεκλογές, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.

Στα 59 της χρόνια ποζάρει με μαύρο μπικίνι στο Instagram και είναι μοναδική.

https://www.instagram.com/p/BzSrfwXlZVs/?utm_source=ig_embed

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις