Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αδαμαντίδης: Το ξύλο, ο γνωστός επιχειρηματίες και οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή
ΕΛΛΑΔΑ

Αδαμαντίδης: Το ξύλο, ο γνωστός επιχειρηματίες και οι πρώτες δηλώσεις του τραγουδιστή

Αδαμαντίδης: Σε μπράβους της νύχτας φέρεται να αποδίδεται η βίαιη επίθεση που δέχθηκε χθες το απόγευμα ο γνωστός τραγουδιστής Θέμης Αδαμαντίδης.

Αδαμαντίδης: Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες της Ασφάλειας Αττικής για τον εντοπισμό των δραστών που το απόγευμα της Πέμπτης ξυλοκόπησαν τον λαϊκό τραγουδιστή, Θέμη Αδαμαντίδη στην Καλλιθέα. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά το περιστατικό εκτυλίχθηκε γύρω στις 19:30 το απόγευμα, όταν δύο άτομα που φορούσαν κράνη πλησίασαν τον Θέμη Αδαμαντίνη και του είπαν σε έντονο τόνο να τους επιστρέψει τα χρήματα που φέρεται να είχε λάβει από γνωστό επιχειρηματία της νύχτας. Αφού ο τραγουδιστής αρνήθηκε τα δώσει τα χρήματα που το ζητούσαν εκείνοι άρχισαν να τον χτυπούν αφήνοντάς τον αιμόφυρτο στο δρόμο. Μετά ο Θέμης Αδαμαντίδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Metropolitan.

Ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή, Αλέξης Κούγιας λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο μίλησε στο star.gr και έδωσε στη δημοσιότητα περισσότερες πληροφορίες για τον ξυλοδαρμό του Θέμη Αδαμαντίδη. «Χτες το απόγευμα ο Θέμης Αδαμαντίδης κατευθυνόταν σε ένα προσωπικό ραντεβού στην Καλλιθέα μαζί με τον γιο του, ο οποίος μάλιστα, οδηγούσε το αυτοκίνητο. Όταν ο γιος του άφησε τον τραγουδιστή έξω από το κατάστημα, όπου είχε προσωπικό ραντεβού, δύο άγνωστοι με κράνη που επέβαιναν σε μηχανή και είτε παρακολουθούσαν τον κ. Αδαμαντίδη είτε γνώριζαν για το προσωπικό του ραντεβού, του επιτέθηκαν προκαλώντας του μεγάλες σωματικές βλάβες. Κάταγμα στη μύτη και μώλωπες σε άλλα σημεία του σώματος. Αιμόφυρτος ο τραγουδιστής οδηγήθηκε από τον γιο του στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας», περιέγραψε στο star.gr ο Αλέξης Κούγιας.

Αδαμαντίδης: «Απειλές και για τον γιο του»

Εν συνεχεία ο Αλέξης Κούγιας είπε χαρακτηριστικά: «Έκανε αρχικά μία τυπική μήνυση λόγω της άσχημης κατάστασης της υγείας του και μεταφέρθηκε άμεσα σε νοσοκομείο στις Τζιτζιφιές. Εκεί, του πήραν συμπληρωματική κατάθεση και από το Τμήμα Εκβιαστών και ο κ. Αδαμαντίδης κατονόμασε γνωστό επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου της Συγγρού, ο οποίος τους τελευταίους μήνες εκβιάζει τον τραγουδιστή με απειλητικά τηλεφωνήματα στον ίδιο και τον γιο του για να πραγματοποιήσει μία σειρά συναυλιών το καλοκαίρι ισχυριζόμενος ότι έχει ένα ιδιωτικό συμφωνητικό στα χέρια του, που αποδεικνύει ότι ο τραγουδιστής έχει συμφωνήσει για τις συναυλίες. Η πλευρά του κ. Αδαμαντίδη αρνείται κατηγορηματικά ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Κούγιας επικοινώνησε με τον επιχειρηματία

Όπως αποκάλυψε ο Αλέξης Κούγιας μιλώντας στο star.gr ο ίδιος επικοινώνησε τηλεφωνικώς με τον γνωστό επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει εάν επιθυμεί το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. Όπως είπε ο γνωστός δικηγόρος δεν το έχει λάβει ακόμα. «Ο τραγουδιστής κατέθεσε μήνυση για εκβιασμό και απόπειρα κατά της ζωής του ιδίου και του υιού του στο Τμήμα Εκβιαστών κατονομάζοντας τον επιχειρηματία ως ηθικό αυτουργό της υπόθεσης», σημείωσε ο δικηγόρος του, σύμφωνα με το star.gr.

Αδαμαντίδης: Βγήκε από το νοσοκομείο

Την ίδια ώρα ο Αλέξης Κούγιας τόνισε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει βγει από το νοσοκομείο και πλέον βρίσκεται σπίτι του με πόνους στο κεφάλι λόγω του κατάγματος που υπέστη από τον ξυλοδαρμό. «Μου έγινε μια ερώτηση αν έπεσα θύμα ξυλοδαρμού (…) όταν εσείς… ξαφνικά περπατάνε 2 άτομα στο πεζοδρόμιο και δεν ξέρεις τις προθέσεις τους και τις διαθέσεις τους, και δεν σου λένε τίποτα και σε χτυπάνε στη μούρη», δήλωσε ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής απαντώντας σε ερώτηση της εκπομπής «Μαζί σου». «Δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό δεν είναι ξυλοδαρμός, αυτό λέγεται κάπως αλλιώς τώρα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά μιλώντας σε δημοσιογράφο του καναλιού, υπογραμμίζοντας πως τα άτομα που του επιτέθηκαν του ήταν εντελώς άγνωστα.

Αδαμαντίδης: Θύμα άγριου ξυλοδαρμού στην Καλλιθέα (Βίντεο)
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις