Ντέλε Άλι – Μύκονος: Λιπόθυμος στην ξαπλώστρα (pic)

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ντέλε Άλι – Μύκονος: Λιπόθυμος στην ξαπλώστρα (pic)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Ντέλε Άλι - Μύκονος: Ο διεθνής επιθετικός της Τότεναμ Τζέρμεϊν Ντέλε Άλι κατέρρευσε κατά τη διάρκεια των διακοπών του στη Μύκονο

05.07.2019 | 13:02

Ντέλε Άλι – Μύκονος: Η φετινή χρονιά για τον Τζέρμεϊν Ντέλε Άλι, που θέλησε να κάνει στη Μύκονο τις διακοπές του, ήταν από τις κορυφαίες στην καριέρα του. Με την Τότεναμ έφτασε μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά δεν κατάφερε να κατακτήσει το τρόπαιο. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θέλησε να κάνει δώρο ένα τριήμερο στη σύντροφό του Ruby Mae στο νησί των ανέμων. Ο ίδιος όμως φαίνεται ότι το παράκανε…

Η σκανδαλοθηρική «Sun» που είναι ξεκάθαρο ότι τον ακολούθησε στο ταξίδι του στην Ελλάδα, τον είχε μάλιστα πρώτο θέμα στο σημερινό της φύλλο. Ο λόγος είναι ότι ο Ντέλε Άλι κατέρρευσε κάποια στιγμή μπροστά στα μάτια της φίλης του, ενώ οι δυο τους βρίσκονταν στην πισίνα του ξενοδοχείου που τους φιλοξενεί. Η αιτιολογία που δίνει η εφημερίδα είναι ότι τον χτύπησε ο ήλιος λίγο παραπάνω, ωστόσο είναι βέβαιο ότι ο 23χρονος ποδοσφαιριστής, όπως κάθε Βρετανός που σέβεται τον εαυτό του, ήπιε πολύ παραπάνω από όσο άντεχε.

Καμία ανησυχία

Συνέπεια ήταν η εκρηκτική Ruby Mae, με την οποία διατηρεί αρκετά χρόνια δεσμό, να καλέσει άμεσα σε βοήθεια ώστε ο Ντέλε Άλι να οδηγηθεί στο κρεβάτι για να αναρρώσει. Δύο άντρες ανέλαβαν να τον σηκώσουν στις πλάτες τους και κάπου εκεί όλα πήραν το δρόμο τους. Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κατάστασή του δεν εμπνέει καμία ανησυχία. Ίσως να του έπεσαν… βαριές οι διακοπές μετά από μια χρονιά γεμάτη ένταση, όπου παρουσίασε αρκετές φορές σημάδια κόπωσης. Αυτόπτες μάρτυρες πάντως άκουσαν τη σύντροφό του, λίγο πριν εκείνος λιποθυμήσει, να τον προτρέπει να ξαπλώσει για να ξεκουραστεί. Τελικά, πήγε σηκωτός στο κρεβάτι του.

Οπαδός της Λίβερπουλ

Ο Ντέλε Άλι ξεκινάει στις 15 του μήνα προετοιμασία με την Τότεναμ. Η καριέρα του άρχισε ουσιαστικά σε ηλικία 15 ετών στη Μίλτον Κέινς Ντονς και παραλίγο να τον κλείσει η Λίβερπουλ, της οποίας ήταν οπαδός από μικρή ηλικία έχοντας για «είδωλο» τον Στίβεν Τζέραρντ. Η μεταγραφή δεν έγινε και ο Άλι στα 19 υπέγραψε στην Τότεναμ. Ηταν θέμα χρόνου να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στα «σπιρούνια», ενώ κέρδισε και θέση βασικού στην Εθνική Αγγλίας.

Exit mobile version